Mellerud ODSTRANJIVAČ BUĐI 500ml

 • Ovo sredstvo za čišćenje odstranjuje buđ u unutrašnjem prostoru kuće, u sauni , u kupatilu ili bazenu .Sredstvo samo poprskati na površinu koja se čisti . Trenutni rezultati ! Ovo sredtsvo Unisštava buđ, gljivice , bakterije , i alge na pločicama , fugnama, yidovima , plafonima, drvetu i plastici . Dezinfikuje i deluje preventivno .
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  Mellerud ODSTRANJIVAČ BUĐI 500ml 8276 960,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

   Ovo sredstvo za čišćenje odstranjuje buđ u unutrašnjem prostoru kuće, u sauni , u kupatilu ili bazenu .Sredstvo samo poprskati na površinu koja se čisti . Trenutni rezultati ! Ovo sredtsvo Unisštava buđ, gljivice , bakterije , i alge na pločicama , fugnama, yidovima , plafonima, drvetu i plastici . Dezinfikuje i deluje preventivno . 

  UPUTSTVO ;

  Mrlje ne tretirati drugim sredstvom pre upotrebe ovog sredstva . Poprskati mrlju sa rastojanja od 5cm Sačekati oko 1h i nakon toga isparti sa dosta vode. Sredtsvo ispitati pre upotrebe na manjoj površini . 

  NAPOMENA

  Iritativno za oci i kožu .Čuvati van domašaja dece. Nostit zaštitne rukavice. Ako se proguta , hitno potražiti lekarsku pomoć.

Tapete koje se krece - Kolekcija Paintablu
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane