Domaćinstvo

 • Purol Universal je univerzalna meka polirna pasta za metale. Namenjena je poliranju, odstranjivanju rđe i čišćenju površina različitih metala: bakar, mjed, krom, cink, nikal, aluminij itd. Pasta je pogodna za poliranje emajliranih predmeta i tvrdih plastičnih masa. Pasta nije pogodna za poliranje automobila. Upotreba: Purol nanesemo na mekanu krpu i poliramo do visokog sjaja.

 • Prirodan sapun čisti i neguje drvene podove premazane uljem, voskom ili lakom. Koristi se na podovima, stepenicama, vratima i pločama od borovine, bukve, javora, hrasta, bambusa, jasena, itd. Stvara film koji odbija nečistoće. Vrlo je izdašan i osvežava boje i štiti drvo od sušenja. Na čini podove klizavim i ne sadrži vosak.

  1.009,00 din.
 • Odstranjuje brzo i efikasno sa tepiha, staza, presvlaka, nameštaja i tapacirunga automobila automobila mrlje, tragove, otiske, masne nečistoće, imalin, itd. Deluje duboko i intenzivno uz pomoć četke za doziranje.

  940,00 din.
 • Ovo sredstvoo istovremeno čisti , neguje i osvežava podove od punog laminata i furnira , yidnu i plafonsku lamperiju, površinu od plute . Pruža površini sjaj i daje joj novi izgled. Bez poteškoća odtrsanjuje prljavštinu , ostatke otisaka, masne i uljne naslage.

  852,00 din.
 • Uklanja tvrdokorne mrlje, rđu, slojeve oksidacije, otiske prstiju masti i ostale nečistoće nežno i temeljno, ne ostavljajući tragove. Ovim sredstvom tretirana površina je zaštićena od korozije duži vremenski period. Poseduje sposobnost odbijanja vode. Koristi se na hromu, nerđajućem čeliku i aluminijumu - za odvode, nameštaj, frižidere, roštilje, lajsne, spojeve, poštanske sandučiće, kvake, itd.

  1.061,00 din.
 • Uklanja tvrdokorne mrlje, rđu, slojeve oksidacije, otiske prstiju masti i ostale nečistoće nežno i temeljno, ne ostavljajući tragove. Ovim sredstvom tretirana površina je zaštićena od stvaranja patine duži vremenski period. Poseduje sposobnost odbijanja vode. Koristi se na metalnim površinama i legurama kao što su mesing, bakar, bronza, pozlata i zlato.

  1.061,00 din.
 • Specijalni čistač za drvene površine sa prirodnim pčeljinjim voskom. Održava svežinu. Otklanja prašinu i otiske prstiju, čak i masnoću i jako zaprljane drvene držače (rukohvate). Drvo je zaštićeno od isušivanja i zadržava svoju prirodnu lepotu.

  1.494,00 din.
 • Ovaj proizvod štiti čisti neguje sve visoko kvalitetne površine od plemenitog čelika i hroma. Uklanja masne naslage, tragove upotrebe i prljaštine: aspiratora, šporeta i peći od nerdjajućeg čelika, kuhinjskih profila, kuhinjskih uredjaja, nameštaja, itd. Može se koristiti i na hromiranim ogradama. Stvara nano zaštitni sloj koji štiti od prljanja i sprečava pojavu otisaka prstiju.

  987,00 din.
 • Blago uklanja ostatke gareži, kao što su čađ, naslage dima, masnoće, prašine sa svih staklenih površina na kaminima i pećima. NE OSTEĆUJE POVRŠINU MATERIJALA I NE STVARA KOROZIJU STAKLA. Redovnom upotrebom olakšava čišćenje i sprečava tvrdokorna zaprljanja.

  1.231,00 din.
 • Čistač namenjen čišćenju roštilja, rerni, plotni, vatrostalnog stakla i keramickih površina.

  1.002,00 din.
 • Uklanja nečistoće, masti i nikotin sa svih sintetičkih površina, kao što su beli ili obojeni ramovi pvc prozora, vrata, kapaka, čamaca, daski za surf i delova automobila. Pogodan je i za spoljnu i unutrašnju upotrebu.

  702,00 din.
 • Specijalni čistač za staklokeramičke ploče štednjaka. Detaljno i dubinski otklanja nečistoću bez oštećenja površine.

  1.143,00 din.
 • Delotvorno i brzo odstranjuje naplepnice, etikete , ostatke lepka i zalepljene trake , crte od taloga , gumu , ruž za usne , mastilo i tuš , ulje , mast , smolu , kartran i čađ. Za sve površine od stakla, kamena, keramike, drveta, PVC-a, i tkanine.

  1.195,00 din.
 • Bez problema uklanja nečistoće, masti, ulja, nikotin, čađ, prašinu sa svih plastičnih površina kao što su roletne i kapci, prozorski profili, kuhinjski i kancelarijski nameštaj, kompjuteri, radio i tv kućišta čamaca i dasaka za surf. Pogodan je i za zidnu i plafonsku lamperiju.

  904,00 din.
 • Bez ostataka odstranjuje sveže i stvrdnute slojeve silikona sa npr. akrila , stakla, keramičkih pločica,cotto pločica , drveta , emajla , porcelana , i drugih površina otpornih na kiseline.

  1.289,00 din.
 • Ovo neuporedivo superiorniji, kvalitet METALA POLISH je naš najpopularniji proizvod. On je osvojio tri zlatne medalje međunarodne i preporučuje proizvođači, muzejima i stručnjacima restauraciju širom sveta. To bezbedno i lako odstranjuje oksidaciju, koroziju, mrlje i rđe. Ona proizvodi sjajnu reflektivnu sjaj i listovi nevidljive zaštitnog premaza da se obezbedi dugotrajan sjaj.

  423,00 din.
 • Ovaj revolucionarni, proizvod bez amonijaka, stvorena u laboratorijama Dursol-Fabrik, je savršen za čišćenje i poliranje sjajne aluminijske površine ostavlja bez premca sjaj bez ogrebotina ili tragova. Ne zaboravite da sprej na autosol metalnom zaštitom Ulje za ekstremne dugotrajnu zaštitu. Nanesite malu količinu # 1824 autosol aluminijuma Polish na površinu koja se čisti. Polirati mekom krpom u kružnim pokretima dok se ne pojavi crni ostatak. Završit sa čistom krpom da se postigne visok sjaj finiš. Takođe # 1800 Autosol Snaga aluminijuma čistač može da se prvi put koristi za uklanjanje starog polir ostatke za pripremu aluminijuma površinu za sveže primjenu # 1824 Autosol Aluminium polish.

  635,00 din.
 • Brz i jednostavan za korišćenje, nežan ali efikasan, Autosol Koža čistač vraća boju i sjaj za kožu, dok uklanjanje fleka izazvanih prljavštinom, build-up, pa čak i mastila. PH-uravnotežena Formula bezbedno čisti kožu bez promene izgled ili osećaj, ili nanošenje štete bilo švova. Pogodan je za glatke kože, a takođe radi na mat plastike, vinila ili sintetičke kože, mada nije preporučljivo za antilopa. Akcija za dubinsko čišćenje otklanja prljavštinu i vraća elastičnost, a daje novu dubinu boje da napuste prirodan, mat finiš. Jer Autosol koža čistač radi na bezbedno čišćenje i štiti kožu, to je ekskluzivni kožni čistač BMV fabrike. Pored kožnim sedištima, ovaj proizvod čisti i obnavlja Branici, spojleri, motocikala torbe i sedla. To je čak i velika izvan automobilske svetu, i može da se koristi za jakne, kofere, novčanike, nameštaja, pa čak i cipele. Nanesite tanak sloj sa krpom. Obrišite zaostali prljavštinu i garež za nekoliko minuta. Praćenje pomoću # 7709 autosol koze za zaštitu

  708,00 din.
 • Proizvod za čisti i vraća boju i sjaj plastici. UV inhibitore štite plastiku bledi i lomljenja. Anti-statički sredstva odbijaju prašinu i prljavštinu. Ova silikona, netoksičan formula ostavlja mat završnu obradu sa prijatnim narandžasto miris. Čiste jako zaprljane površine pre upotrebe. Nanesite proizvod vlažnom krpom u kružnim pokretima. Ostaviti da upije kratko i poliranje sa mekom krpom. Nemojte koristiti na vruće površine. Na mikro strukturirani površine proverite kompatibilnost na skrivenog površini.

  662,00 din.
REŠITE EFIKASNO PLOBLEM BUĐI NA ZIDOVIMA
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane