Specijalne mase

 • SARATOGA SILIKON ZA VISOKE TEMPERATURE je jednokomponentno vezivo na bazi silikata. Proizvod sardži staklena vlakna i nesagorive sastojke na bazi aluminijum hidroksida, koji očvršćava sa isparenjem vode. Ovaj silikon je naročito namenjen situacijama u kojim se od proizvoda očekuje da bude u neposrednom dodiru sa otvorenim plamenom ili u prostorijama sa temperaturama viskom i do 1200°C. Boja BELA i CRNA VIŠE INFORMACIJA I TEHNIČKIH DETALJA POGLEDAJETE U ODELJKU DETALJNIJE

 • Silikon za KAMINE Bison FIRE PLACE 530gr. CRNI Za popravke i zaptivanje pukotina, spojeva i brazda na kaminima, grejalicama, dimnjacima kao i za sastavljanje betonskih kamina i roštilja. Prikladno za privremeno zaptivanje izduvnih cevi na automobilima i motociklima. Prijanja na metal, kamen i beton. Nije prikladno za centralne sisteme za grejanje kao i ccevi za goruvo. VIŠE INFORMACIJA I TEHNIČKIH DETALJA POGLEDAJETE U ODELJKU DETALJNIJE

  882,00 din.
 • Zgušnjivač PC 12 se koristi kao dodatak za TEKASIL 2K Z 010 ZALIVNI 5,35kg

  849,00 din.
 • Samolepljiva, gumizirana , bitumenska zaptivna traka, s jedne strane laminirana aluminijumskom folijom. Upotreba:.. Zaptivanje i popravka u cilju zaštite od prodora vode i vazduha kod većine krovnih obloga uključujući i limene. Zaptivanje raznih pukotina i spojnica nastalih u fazi izgradnje ili eksploatacije objekta. Zaptivanje bitumenskih hidroizolacionih traka i drugih tipova krovnih obloga.

 • Sintex 33 je jako viskoza trajno plastična vodootporna nezapaljiva zaptivna masa. Koristi se u brodogradnji, građevinarstvu, auto-industriju, i industriji bele tehnike, za zatvaranje i zaptivanje pukotina i sastava na nevidljivim zavarenim i nezavarenim spojem.

 • Drylok je vodonepropusni premaz koji garantovano zaustavlja vodu čak i pod pritiskom. U pitanju je najuniverzalnija hidroizolaciona boja koja se može koristiti na podrumskim zidovima, ribnjacima, fontanama, potpornim zidovima, u izgradnji eksterijera i kao trmeljni premaz. Drylok je vodonepropusni premaz posebno formulisan tako da Vaš enterijer i eksterijer učini vodootpornim.

 • RO Leak Seal samostapajuća silikonska traka Samostapajuća silikonska traka koja prianja na bilo koju površinu Efikasno zatvara pukotine i zaustavlja curenje. Može se primeniti na bilo kom objektu cilindričnog oblika poput creva , cevi , žice i slično. Napredna tehnologija izrade čini da se traka ne lepi klasičnim putem na površinu već formira hermetički jaku , vodonepropusnu vezu samostapanjem. Boja: TRANSPARENTNA i CRNA

 • Purol Universal je univerzalna meka polirna pasta za metale. Namenjena je poliranju, odstranjivanju rđe i čišćenju površina različitih metala: bakar, mjed, krom, cink, nikal, aluminij itd. Pasta je pogodna za poliranje emajliranih predmeta i tvrdih plastičnih masa. Pasta nije pogodna za poliranje automobila. Upotreba: Purol nanesemo na mekanu krpu i poliramo do visokog sjaja.

 • TEKASIL 2K zalivni je dvokomponentna zalivna masa na silikonsko-kaučuk osnovi za izradu kalupa nezahtevnih oblika. Za uzimanje jednostavnih otisaka i izradu jednostavnih modela i štukatura. Pakovanje 3,15 kg (3kg komponenete A + 0,15kg komponente B) i 21 kg (20kg komponenete A + 1kg komponente B)

 • Cinol je vazelinska pasta koja ne sadrži kiseline. Namenjena je za meko lemljenje bakarnih žica, pre svega u elektroindustriji (spajanje žica i elektroelemenata štampanih spojeva).

  248,00 din.
 • Za jednostavno uklanjanje curenja na različitim površinama. Tekadom Waterproof Coating Vodonepropusni premaz je tekuća elastoplastična masa za popravku procurivanja, zapunjivanja pukotina i kao zaštitno sredstvo. Upotrebljiv u svim vremenskim uslovima. Pogodan za terase, balkone, ograde, krovove i obrube oko dimnjaka. Može se koristiti u svim vremenskim uslovima i po kiši i snegu. Pogodan za suve, mokre i masne površine. Može ispuniti pukotine i rupice do širine 5 mm. Vrlo je elastičan, može se obojiti.

  1.956,00 din.
 • Za brze popravke curenja i za ispunjavanje pukotina u svim vremenskim uslovima. TEKADOM Vodonepropustna masa je elastična masa na osnovi sintetičkog kaučuka sa posebnim rastvaračem. Za popravku raznih procurivanja, zapunjavanje pukotina i zaptivanja. Upotrebljiva u svim vremenskim uslovima. Zaptiva suve, mokre i masne površine, pogodan i za bitumen, asfalt i većinu plastika. Otporan na plesan. Obojiti se može već nakon 24 sata.

  576,00 din.
 • Jednokomponentna masa za zaptivanje spojeva na bazi bitumena. Upotreba Zaptivanje spojeva na dimnjacima, krovnim prozorima itd. Zaptivanje pukotina i rupa na krovovima sa bitumeniziranim filcom. Popravke krovova i oluka.

  525,00 din.
 • WASSERDICHT - trajno elastična masa za zaptivanje (hidroizolaciju) pukotina, rupa i spojnica armiranim dralonskim vlaknima. Originalni nemački proizvod firme JAEGER. Atestirano od strane Instituta za ispitivanje materijala u građevinarstvu M PA Braunšvajg - Nemačka. Izveštaj br. 6015/0159 od 21.05.1999. OBLASTI PRIMENE I UPUTSTVO ZA UPOTREBU: WASSERDICHT prianja na sve vrste materijala koji se koriste kod krovnih pokrivača - npr.: terpapir, bitumen, zavarenu bitumensku traku, krovnu lepenku, salonit, tvrdi PVC, aluminijum, cink, bakar, olovo, kamen, beton, šindru, crep, trsku, drvo i staklo. WASSERDICHT trenutno i trajno zaptiva i na kiši i mrazu. Pukotine do 1 cm se premošćavaju dralonskim vlaknima. PRIPREMA PODLOGE: Temeljno ukloniti prljavštinu, deliće koji su se odvojili od podloge i mahovinu. Aluminijum, cink i bakar dobro očistiti sredstvima za čišćenje. Nanosi se u NERAZREÐENOM STANJU širokom četkom u debelom sloju (u ekstremnim slučajevima posle 8 dana naneti još jedan sloj).

  2.725,00 din.
 • Za zaptivanje fuga koje su izložene višim temperaturama. TEKASIL 300°C Acetat je trajno elastična silikonska jednokomponentna zaptivna masa na acetatnoj osnovi, namenjena za zaptivanje fuga koje su izložene višim temperaturama. Zaptiva toplotne elemente u različitim uređajima i pogodan je za zaptivanje različitih delova motora, industrijskih peći, izduvnih cevi. Područje upotrebe: Zaptivanje dodira i fuga, koje su izložene uticaju viših temperatura, stalno 250°C, povremeno 300°C Podesan za industrijsku upotrebu Nije podesan za zaptivanje delova koji su stalno izloženi uticaju goriva (benzin)

  568,00 din.
 • Tekastrip je plastična, samolepiva mnogostruko upotrbljiva traka izrađena na osnovi veštačkog kaučuka, koji se upotrebljava ko zaptivni i kao materijal za distanciranje.

  1.956,00 din.
 • Elastična dvokomponentna zalivna silikonska masa. TEKASIL 2K Z 010 je dvokomponentna zalivna masa na silikonsko-kaučuk osnovi za izradu kalupa, kod restauracuja, u industriji, građevinarstvu.... Za uzimanje otisaka i za izradu složenih modela sa kontra ćoškovima.

  23.690,00 din.
 • Ovo neuporedivo superiorniji, kvalitet METALA POLISH je naš najpopularniji proizvod. On je osvojio tri zlatne medalje međunarodne i preporučuje proizvođači, muzejima i stručnjacima restauraciju širom sveta. To bezbedno i lako odstranjuje oksidaciju, koroziju, mrlje i rđe. Ona proizvodi sjajnu reflektivnu sjaj i listovi nevidljive zaštitnog premaza da se obezbedi dugotrajan sjaj.

  423,00 din.
 • Ovaj revolucionarni, proizvod bez amonijaka, stvorena u laboratorijama Dursol-Fabrik, je savršen za čišćenje i poliranje sjajne aluminijske površine ostavlja bez premca sjaj bez ogrebotina ili tragova. Ne zaboravite da sprej na autosol metalnom zaštitom Ulje za ekstremne dugotrajnu zaštitu. Nanesite malu količinu # 1824 autosol aluminijuma Polish na površinu koja se čisti. Polirati mekom krpom u kružnim pokretima dok se ne pojavi crni ostatak. Završit sa čistom krpom da se postigne visok sjaj finiš. Takođe # 1800 Autosol Snaga aluminijuma čistač može da se prvi put koristi za uklanjanje starog polir ostatke za pripremu aluminijuma površinu za sveže primjenu # 1824 Autosol Aluminium polish.

  635,00 din.
 • Brz i jednostavan za korišćenje, nežan ali efikasan, Autosol Koža čistač vraća boju i sjaj za kožu, dok uklanjanje fleka izazvanih prljavštinom, build-up, pa čak i mastila. PH-uravnotežena Formula bezbedno čisti kožu bez promene izgled ili osećaj, ili nanošenje štete bilo švova. Pogodan je za glatke kože, a takođe radi na mat plastike, vinila ili sintetičke kože, mada nije preporučljivo za antilopa. Akcija za dubinsko čišćenje otklanja prljavštinu i vraća elastičnost, a daje novu dubinu boje da napuste prirodan, mat finiš. Jer Autosol koža čistač radi na bezbedno čišćenje i štiti kožu, to je ekskluzivni kožni čistač BMV fabrike. Pored kožnim sedištima, ovaj proizvod čisti i obnavlja Branici, spojleri, motocikala torbe i sedla. To je čak i velika izvan automobilske svetu, i može da se koristi za jakne, kofere, novčanike, nameštaja, pa čak i cipele. Nanesite tanak sloj sa krpom. Obrišite zaostali prljavštinu i garež za nekoliko minuta. Praćenje pomoću # 7709 autosol koze za zaštitu

  708,00 din.
 • Proizvod za čisti i vraća boju i sjaj plastici. UV inhibitore štite plastiku bledi i lomljenja. Anti-statički sredstva odbijaju prašinu i prljavštinu. Ova silikona, netoksičan formula ostavlja mat završnu obradu sa prijatnim narandžasto miris. Čiste jako zaprljane površine pre upotrebe. Nanesite proizvod vlažnom krpom u kružnim pokretima. Ostaviti da upije kratko i poliranje sa mekom krpom. Nemojte koristiti na vruće površine. Na mikro strukturirani površine proverite kompatibilnost na skrivenog površini.

  662,00 din.
MAXIDECOR DEKORATIVNE TEHNIKE
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane