Mellerud ADITIV PROTIV POJAVE BUĐI 500ml

 • Ovaj proizvod se koristi kao antifugicidni dodatak za rastvorljive materijale kao što su disperzione boje , glet mase , malter , gips ili lpekovima za tapete. Sprečava nastanak buđi , algi , mahovina dodavanjem u gore navedene materijale. Koristi se za zidove , plafone , spojeve - kao dodatak malteru , gipsu i lepokovima za tapete.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  Mellerud ADITIV PROTIV POJAVE BUĐI 500ml 8292 672,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

  Ovaj proizvod se koristi kao antifugicidni dodatak za rastvorljive materijale kao što su disperzione boje , glet mase , malter , gips ili lpekovima za tapete. Sprečava nastanak buđi , algi , mahovina dodavanjem u gore navedene materijale. Koristi se za zidove , plafone , spojeve - kao dodatak malteru , gipsu i lepokovima za tapete. 

  UPUTSTVO ;

  Na litar disperzione boje dodati 25ml sredstva - aditiva. Dobro promešajte. Jedna boca (500ml) je dovoljna za 20 litara boje.  Malter i gips dodajte 500ml sredtsva u 10l vode, promešajte dobro i koristite malter kao i obično. Lepak za tapete na katu razređenog lepka dodati 250ml razređenog sredstva. Promešajte dobro i koristite kao i obično . Nakon upotrebe dobro očistite sav alat sa puno vode. 

  NAPOMENA;

  Važno je pridržavati se tačnih doza.   

   

REŠITE EFIKASNO PLOBLEM BUĐI NA ZIDOVIMA
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane