Podloge

  • Specijalni osnovni premaz za pouzdano vezivanje lepka ili mase za izravnavanje podova na keramičkim ili kamenim podlogama. oblast primene Specijalni osnovni premaz i vezivni agens primenjuje se na problematičnim površinama, kao što su površine sa ostacima lepka, glazirane keramičke površine, disperzione i čvrste površine na bazi smole u unutrašnjim prostorijama. Primenjuje se i kao alternativni zaptivač za stare keramičke podne obloge u spoljnim prostorima, za poboljšanje otpornosti na vodu. Primenjuje se na cementnim i asfaltnim površinama, površinama izloženim visokim temperaturama, suvim površinama kao što su vlaknaste gipsane ploče, beton, vakum beton, drvene površine, čvrste drvene podne obloge, podne obloge od iverice, pločice i sl.

    756,00 din.
  • MAXIKRIL Ceramic je akrilni prajmer namenjen za impregnaciju apsorbujucih i neapsorbujucih problematicnih površina (glazirane plocice, beton, kamen, teraco, gips ploce, gas beton elementi, gipsani, krecni i cementni mašinski malteri), a pre nanošenja lepkova i masa za izravnavanje. MAXIKRIL Ceramic se lako nanosi, brzo suši i kvalitetno impregnira podlogu, ima veoma visoku vodoodbojnost i vezivnost. Premazane površine su ujednacene, ne upijaju i poboljšavaju adheziju lepkova. MAXIKRIL Ceramic ne koristiti kao prajmer za boje i dekorativne maltere.

    618,00 din.
Zaštita krovne konstrukcije
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane