Ankerisanje

 • Sika AnchorFix® - 1 Dvokomponentna masa za ankerisanje na bazi metakrilata bez sadržaja razređivača i stirena. Zatvori detalje Upotreba Kao brzovezujuća masa ( lepak) za ankerisanje za sve vrste betonskog gvožđa/armaturnog čelika, šipki sa navojima,zavrtnja i specijalnih sistema za učvršćivanje. Na sledećim podlogama: beton, prirodan tvrdi kamen, čvrsta stena, šuplja i puna opeka.

  1.296,00 din.
 • Mixer koji se koristi kso rezervni dodatak na ANCHORFIX, prilikom nastavka započetog mešanja.

  144,00 din.
 • Ručni pištolj za istiskivanje masa u kobasicama od 600 ml i masa za ankerisanje ANCHORFIX 550ml i sl. Proizvodi COX Made in ENGLAND

  5.260,00 din.
 • SikaGrout-212 je gotova mešavina na cementnoj bazi. Mešanjem potrebne količine vode s prahom nastaje homogeni, tekući malter koji posle kraćeg vremena postiže visoke mehaničke čvrstoće. Bitno obeležje SikaGrout-212 je kontrolisano i pravilno ekspandirajuće delovanje. Ekspandirajuće delovanje počinje u prvoj fazi vezivanja i na taj način ispunjava i stvara pritisak u zatvorenim prostorima. U sledećoj fazi dolazi do otvrdnjavanja materijala bez skupljanja.

  1.447,00 din.
 • SikaGrout-314 na bazi cementa, tečan, ekspandirajući cementni malter za zalivanje i podlivanje sa 3 različita granulometrijska sastava (tj. dimenzija i finoća agregata). UPOTREBA Kao tečan cementni malter za zalivanje spojnica na betonu, kamenu, malteru, čeliku, gvoždju itd. Za podlivanje i zalivanje cementnim malterom ležajeva, mašinskih temelja, spojeva stubova u prethodno izlivenim konstrukcijama itd. Za zalivanje ankera u betonu cementnim malterom. Za zalivanje cementnim malterom šupljina, medjuprostora i šupljina u betonu. Potrošnja / Doziranje: Za 1 mm debljine po m² SikaGrout-314 ~ 2 kg praha Više tehničkih detalja saznajte u odeljku "DETALJNIJE"

  1.867,00 din.
Zaštita krovne konstrukcije
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane