Apsorber vlage STOP KONDEZ 500 gr. za prostor površine 16m2

 • APSORBER VLAGE 500gr Sprečava oršavanje zidova-kondez, neprijatan miris, pojavu algi i buđi, infekcije disajnih puteva, reumatske probleme i sl. APSORBER VLAGE rešava probleme koje imate sa SUVIŠNOM VLAGOM u kući, stanu, podrumu, magacinu, vikendici ... Sprečava da se vlaga zadržava na hladnim zidovima, odeći, nameštaju, tepisima i dragocenim knjigama. Za detaljniji prikaz proizvoda pročitajte u DETALJNIJE
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  Apsorber vlage STOP KONDEZ 500 gr. za prostor površine 16m2 8344 569,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  APSORBER VLAGE STOP KONDEZ 500gr

  Sprečava oršavanje zidova-kondez, neprijatan miris, pojavu algi i buđi, infekcije disajnih puteva, reumatske probleme i sl.

  APSORBER VLAGE rešava probleme koje imate sa SUVIŠNOM VLAGOM u kući, stanu, podrumu, magacinu, vikendici ...

  Sprečava da se vlaga zadržava na hladnim zidovima, odeći, nameštaju, tepisima i dragocenim knjigama.

  Ne dozvolite da vlaga ode tamo „gde ona hoće“ – usmerite je ka APSORBERU VLAGE i odstranite je iz prostorije. Time ćete sačuvati zdravlje i predmete a boravak u prostoriji biće mnogo prijatniji.

  APSORBER VLAGE stvara zdravu i prijatnu klimu u prostorijama apsorbujući iz vazduha suvišnu vlagu sve dok se ne dostigne optimalni nivo vlažnosti vazduha (zona prijatnosti je između  45 i 65%), pri čemu ne troši nikakvu energiju.

  Pomoću specijalnih granulata u tableti, koji se sastoje od hidroskopskih kristala APSORBER VLAGE upija vodenu paru iz vlagom zasićene prostorije, formirajući tečni rastvor soli koji se skuplja u donjoj providnoj posudi.

  Dejstvo APSORBERA VLAGE nije trenutno već traje mesecima, a prikupljanje tečnosti je pokazatelj njegove efikasnosti.

  Orijentacionalna trajnost jedne tablete dopune iznosi 1-3 meseca može i duže ako je vlažnost vazduha manaj.

   

  Poseduje ATEST o radiološkoj ispravnosti i neškodljivosti za ljudsko tdravlje

   

   

  SAVET PRILIKOM KUPOVINI:

   

  Poštovani kupci prilikom kupovine povedite računa da poručute i DOPUNSKE TABLETE APSORBERA VLAGE STOP KONDEZ 2x500gr kako bi izbegli dodatne troškove poštarine prilikom sledeće narudžbine tableta za dopunu.
  Troškovi dostave čine 50% vrednosti 2 TABLETA dopune za DOPUNSKE TABLETE APSORBERA VLAGE STOP KONDEZ 2x500gr

Materijali za specijalne efekte
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane