Politika isporuke

Trenutak prihvatanja porudžbine

Nakon poručivanja, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja (veoma je bitno da ostavite tačnu mejl adresu kao i kontakt telefone). Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća BOLAGO-M doo tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste. Ako po obavljanju prosesa poručivanja i slanja narudžbine ne stigne Vam na mejl potvrdu o pijemu porudžbine ( u roku od nekoliko minuta) verovatno niste ostavili tačnu mejl adresu. U tom slučaju pišite nam na mejl reklamacije@bolago-m.rs ili pozovite telfonom 032.5371.476 i proverite status vaše porudžbine. Ako imate otvoren nalog ulogujte se i na stranici moj nalog pregledajte i proverite status narudžbine. Registracijom na stranici Moj nalog ubrzavate proces naručivanja i smanjujete mogućnost ostavljanja pogrešnih podataka.

Rok isporuke

Period isporuke porudžbine je 1-2 radna dana. Porudžbine poslate četvrtkom posle 14h biće poslate u petak ali će tek biti isporučena na Vašu adresu u ponedeljak jer os 01.06.2019 kurirske službe ne vrše isporuku pošiljku subotom a porudžbine poslate petkom posle 14h i vikendom biće poslate u ponedeljak i biće dostavljene u utorak na Vašu adresu u vremenu od 08-17h. Porudžbine poslate u vreme praznika biće poslate prvog radnog dana posle praznika.

Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen ako je plaćeno unapred.

Cena isporuke

Naručenu robu Vam šaljemo kurirskom službom CITYEXPRESS, cena isporuke za kupovine do 5.000 dinara je 390 dinara fiksno, za kupovine preko 5.000 dinara cena dostave je GRATIS, sem za artikle za koje se dostava obračunava po težini artikla, cena je od 15 din/kg uz minimalnu cenu od 390 din po pošiljki za sve kupce u Republici Srbiji. Pored svakog artikla je naznačeno kako se obračunava cena dostave. Troškovi isporuke se dodaju na cenu proizvoda i iskazani su uz cenu proizvoda i tokom procesa naručivanja na Web sajtu. 

U slučaju zamene robe nastale greškom kupca, troškove vraćanja robe snosi KUPAC . U slučaju greške prodavca, troškove vraćanja pošiljke snosi PRODAVAC.

Možemo podeliti Vašu porudžbinu prilikom isporuke na nekoliko delova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama (može se desiti da je u nekoj drugoj radnji ili magacinu u drugom gradu). To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.

Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu radnim danima (pon, uto, sre, čet i pet) u periodu od 08-17 sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije (PRODAVCU). Nakon pakovanja robe i predaje kurirskoj službi CITYEXPRESS na mejl će Vam biti poslato obaveštenje o brojevima paketa i likn preko koga možete pratiti status pošiljke.

OBAVEŠTENJE:
Izuzetak može biti isporuke u Beogradu gde može doći do pomeranja roka isporuke zbog gužve u saobraćaju i velikog broja paketa.
Kurirska služba CITYEXPRESS u Beogradu vrši isporuku paketa i u poslepodnevnim satima.
Kada dobijete SMS sa obaveštenjem o isporuci, paketi su utovareni na isporuku ka Vam i trebalo bi da budu isporučen taj dan.

NAPOMENA: Kurirske službe od 01.06.2019 godine ne isporučuju pakete SUBOTOM.
Roba poručena četvrtkom posle 14h i petkom do14h šalje se petkom i na isporuci kod Vas su u PONEDELJAK.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, da ne postoaje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transpornta kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavestite pozivom na telefon 032.5371.476 ili putem emaila reklamacije@bolago-m.rs  Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

1170x200-parcel-shop

Od 01.11.2020. godine, naš sajt nudi pogodnost isporuke na adresu parcel shopa. Detaljnije o ovoj vrsti isporuke i lokacijama za preuzumanje pročitajte ovde.