O nama

BOLAGO-M je preduzeće koje počeelo sa radom 1997. godine. Bavi se prodajom boja, lakova, tapeta, lepkova, termoizolacija, hidroizolacija, gips-karton ploča i drugih proizvoda za završne radove u građevinarstvu, kao i potrebnog molersko-farbarskog alata. Bolago-m robom snabdeva kupce u maloprodaji, profesionalne kupce, građevinske firme i ostale potrošače.

Naš maloprodajni objekat je u pogledu asortimana i izbora proizvoda i proizvodjača snabdevena prodavnice boja i lakova. Asortiman smo prilagodili da zadovoljimo sve Vaše potrebe u vezi materijala za završne radove u građevinarstvu na jenom mestu vodeći računa prevashodno o kvalitetu proizvoda a i ceni

Za svaki proizvod koji poželite ili se ukaže potreba za njim biće vam ponuđen od najmanje tri proizvodjača a mnogo artikala nudimo čak i od više proizvođača.

Osim velikog asortimana naša maloprodaje u svakom momentu ima i velike količine svih proizvoda tako da mogu da zadovolje i najveće potrebe potrošača bez čekanja.

Svi oni koji su imali zadovoljstvo da kupuju u našem prodajnom objektu videli su da osim boja, lakova, četki, merdevina i drugog alata i prateće opreme mogu računati na asistenciju i ljubaznost edukovanih prodavaca kao i na pristupačne cene.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve informacije i savete koje su vam potrebne u vezi primene, namene proizvoda kao i pomoći oko predloga rešavanja konkretnih problema i zahteva koje želite da rešite. Ako mi ne budemo u mogućnosti da Vam pomognemo uputićemo Vas da tehničku službu naših dobavljača koji će Vam izaći u suret i pomoći da rešite problem ili da dobijete koristan savet.

Od skoro smo pustili u rad i našu ONLINE prodavnicu gde se možete informisati o ponudi, cenama, tehničlim karakteristikama i primeni za svaki proizvod koji je u ponudi i porručiti isti koji će Vam biti isporučen na Vašu adresu brzom poštom o našem trošku na porudžbine preko 5.000 dinara a za kupce iz Čačka i okoline dostavljamo robu na kućnu adresu bez ikakvih uslovljavanja u pogledu količine, vrednosti i težine proizvoda.

Srdačan pozdrav,

Prodajni tim

 

Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane