Mase za fugovanje pločica

  • MASA ZA FUGOVANJE: FUGALIN je vodoodbojna, paropropusna, elasticna, fungicidno zašticena masa za fugovanje, koja odlicno prijanja na površinu i otporna je na ogrebotine. Namenjen je za fugovanje keramickih i staklenih plocica, mozaika i kamena kod unutrašnjih i spoljašnjih radova. Koristi se kako za zidne tako i za podne površine. Maksimalna širina fuge ne sme biti veca od 10mm. FUGALIN zbog svojih izuzetnih tehnickih svojstava pogodan je za primenu u kupatilima, kuhinjama, kao i u enterijerima koji poseduju sistem podnog grejanja. FUGALIN se proizvodi u razlicitim nijansama, prema MAXIMA ton karti masa za fugovanje.

  • Opis i osobine proizvoda - vodorastvoran akrilni premaz na bazi kopolimera formulisan za primenu korišćenjem vlakana vrha flomastera - biocid je ugradjen u formulaciju kako bi inhibirao rast buđi - vodootporan premaz - bez mirisa - dostupan u beloj, bež i sivoj boji - jednostavan za ugradnju Područje upotrebe Marker za fuge koristi se ukoliko neko želi da osveži ili promeni boju fuga keramičkih pločica u kupatilu ili kuhinji. Vrlo je efikasan u prekrivanju nesavršenosti i mrlja na fugama. Pogodan za upotrebu u vlažnom okruženju.

  • Masa za fugovanje za širine fuga do 8 mm. karakteristike za unutrašnje i spoljašnje radove za fino fugovanje njie potrebno kvasiti jednostavno čišćenje postojane boje oblast primene Za fugovanje podnih i zidnih keramičkih pločica, staklenih i porcelanskih mozaika, spolja i unutra.

  • Vodoodbojno, fleksibino sredstvo za fugovanje na bazi cementa za širine fuga do 8 mm. karakteristike vodootporna i vodoodbojna fleksibilna otporna na ogrebotine pogodna za otvorene i zatvorene prostore odlično prianja pogodna za sisteme sa podnim grejanjem oblast primene Pogodno sredstvo za fugovanje keramičkih, staklenih, kamenih horizontalnih i vertikalnih površina, kao i za fugovanje mozaika. mermera i obloga od prirodnog kamena. Zahvaljujući posebnim aditivima odbija kapi vode, istovremeno sprečava dospevanje prljavštine u fugu (promena boje).

REŠITE EFIKASNO PLOBLEM BUĐI NA ZIDOVIMA
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane