Pigmenti za nijansiranje

  • MAXI Color je kvalitetna pigmentna preparacija namenjena za rucno nijansiranje unutrašnjih zidnih boja. Maksimalno doziranje je 3 MAXI Color-a na 15l boje.

  • Pigmenti metal oksida (oksidna boja) zasnovanih boja u obliku praha za cement i njegovih derivata, kreča i gipsa. Karakteristike: Svi tipovi imaju sastojke od sintetičkih metal oksida pigmenata (gvožđe oksid, hrom oksida, kobalt plavi i titan-dioksid) koji su neorgansko, vodo nerastvorni, alkalno otporan i stabilan na dejstvo sunčeve svetlosti i drugih atmosferskih agenasa. Primena: Pigmentacija maltera: Kada koristite beli ili sivi cement, moguće je da odgovara boji maltera sa materijalom koji je postavljen (cigla, blok, prirodni kamen, itd) ili, alternativno, da stvori kontrast.

  • MAXIFAS Color je kvalitetna, tonirana, fasadna boja, na bazi akrilata. Dobro prijanja na podlogu, ima odlicnu pokrivnu moc, paropropusnost, vodoodbojnost i postojanost na atmosferske uticaje i UV zracenje. Upotrebljava se za zaštitu i dekoraciju spoljašnjih i unutrašnih zidnih površina, kao i za toniranje MAXIFASa, MAXIPOL-a i MAXIDIS-a. Ne preporucuje se za bojenje svežih, još nekarbonizovanih krecnih i krecno-cementnih površina (min. 28 dana).

Zaštita krovne konstrukcije
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane