Ceresit DOPUNA za APSORBER AERO 360° 2 tablete x 450 gr NEW

 • PROTIV KONDENZACIJE, NEUGODNIH MIRISA, BUĐI, ALERGIJE i sl. Ultra aktivni kristali apsorbuju višak vlažnosti u vazduhu i pretvaraju je u slani rastvor. Patentirana tehnologija protiv loših mirisa ih neutralizuje bez njihovog maskiranja i obezbeđuje naučno dokazano smanjnje loših mirisa do 70%. Zbog toga što je specijalno aktivno sredstvo potpuno integrisano u tabletu, omogućen je dugotrajan efeket tokom punog životnog veka tablete. OPTIMALANA FORMULA KRISTALA AERO 360°TAB tableta sastoji se od ultraabsorbujućih aktivnih kristala koji obezbeđuju optimalni efikasnost. Prve kapi u okviru 24h. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature. EFIKASNO UMANJNJE LOŠIH MIRISA Patentirano sredstvo protiv loših mirisa bez njihovog maskiranja. DOGOTRAJNOST Jedna AERO 360°TAB tableta traje oko 3 meseca u sobi od 20m2 ili zapremini prostora 50m3. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  Ceresit DOPUNA za APSORBER AERO 360° 2 tablete x 450 gr NEW 438027 685,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Cersit STOP ABSORBER VLAGE AERO 360°UPIJAČ VLAGE 450gr° do 40% veća efikasnost

  PROTIV KONDENZACIJE, NEUGODNIH MIRISA, BUĐI, ALERGIJE i sl.

  Ultra aktivni kristali apsorbuju višak vlažnosti u vazduhu i pretvaraju je u slani rastvor.

  Patentirana tehnologija protiv loših mirisa ih neutralizuje bez njihovog maskiranja i obezbeđuje naučno dokazano smanjnje loših mirisa do 70%. Zbog toga što je specijalno aktivno sredstvo potpuno integrisano u tabletu, omogućen je dugotrajan efeket tokom punog životnog veka tablete.

  OPTIMALANA FORMULA KRISTALA

  AERO 360°TAB tableta sastoji se od ultraabsorbujućih aktivnih kristala koji obezbeđuju optimalni efikasnost. Prve kapi u okviru 24h. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature.

  EFIKASNO UMANJNJE LOŠIH MIRISA

  Patentirano sredstvo protiv loših mirisa bez njihovog maskiranja.

  DOGOTRAJNOST

  Jedna AERO 360°TAB tableta traje oko 3 meseca u sobi od 20m2 ili zapremini prostora 50m3. Zavisi od standarnog procenta vlažnosti i sobne temperature.

  KAKO RADI ?

  Cersit STOP ABSORBER VLAGE AERO 360°TAB
  AERO 360°sistem baziran je na jedinstvenoj cirkulaciji vazduha 360
  Tableta AERO 360°TAB apsorbuje višak vlage i neutralizuje loše mirise u vazduhu.
  Tableta AERO 360°TAB pretvara vlagu iz vazduha u slani rastvor.
  Slani rastvor se sakuplja u posudi ispod i nije moguće izlivanje iz posude i ako se obori aparat.
  STRUJA NIJE POTREBNA

  DOKAZAN I PREPORUČEN OD STRANE AFPRAL

  (francuska asocijacija za prevenciju od alergije)

  Na test studiji sa 23 porodice čiji članovi pate od alergije, Cersit STOP ABSORBER VLAGE AERO 360°TAB se pokazao kao vrlo uspešan. Smanjnjem vlage Absorber vlage može da smanji smetnje koje mogu da imaju osobe koje pate od alergije izazvane vlagom (kao što su buđ i grinje). U slučaju strukturnih nedeostataka prostorije i obimne vlage problem ne može biti rešen samo Absorberom vlage.

  Za više detalja: www.afpral.asso.fr članica EFA (Evropske federacije za alergije i asocijacije pacijenata sa respiratornim bolestima.

  KOJE SU POSLEDICE PREVELIKE VLAŽNOSTI ?

  NA VAŠ KOMFOR

  Kondenzacija
  Vlažan vazduh i vlažne fleke
  Alergije
  Ustajao miris sobe i odeće
  NA VAŠU IMOVINU

  Mrlje od buđi i plesni
  Ljuštenje tapeta
  Oštećenje boje

  GDE SE KORISTI ?

  Idelan je za sobe od oko 20m2 ili 50m3 sa lošom cirkulacijom vazduha

  Kupatila
  Kuhinje
  Spavaće sobe
  Dnevne sobe
  Kamp kućice
  NAPOMENA

  U cilju garantovanja optimalne cirkulacije vazduha molimo postaviti absorber najmanje 10cm od zidova. Ne dozvoliti da PowerTAB 2in1 tableta ili otpadni vodeni rastvor dođe u kontakt sa metalnom površinom koja može lako da se ošteti kao što je pozlaćena ili površina prekrivena hromom, koža, tepisi, i druge podne obloge. U slučaju dodira, momentalno oprati sa toplom vodom. Čuvati van domašaje dece i kućnih ljubimaca.

   Pogledaj VIDEO

   

Premazi za drvene povrsine
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane