Glet mase za unutrašnje zidove

 • GLETOLIN G je pastozna masa na bazi akrilata, namenjena za no gletovanje unutrašnjih, cvrsto malterisanih zidnih površina, kao i gips kartonskih ploca. GLETOLIN G odlikuje izuzetna belina, lakoca nanošenja i obradivost. Izravnane površine, koje su potpuno suve, mogu se bojiti svim vrstama disperzionih boja.

 • GLETOLIN je praškasta masa za gletovanje unutrašnjih, cvrsto malterisanih zidnih površina, kao i gips kartonskih ploca. GLETOLIN odlikuje izuzetna belina, lakoca nanošenja i obradivost. Izravnane površine, koje su potpuno suve, mogu se bojiti svim vrstama disperzionih boja.

 • 617,00 din.

  Za ovaj proizvod nije moguća dostava

  Detaljnije
 • - JUBOLIN je disperziona pastozna tankoslojna masa za vrlo fino izravnavanje i zaglađivanje unutrašnjih zidnih i plafonskih površina; - upotrebljava se i za ispunjavanje manjih udubljenja, pukotina, rupa, proreza..

 • - NIVELIN D je krečno-cementna masa oplemenjena polimernim vezivima, koja se upotrebljava za izravnavanje većih neravnina na unutrašnjim i spoljnim mineralnim površinama (do 5 mm u jednom sloju); - primerena je za izravnavanje i popravljanje grešaka i nepravilnosti na unutrašnjim, grublje obrađenim zidnim i plafonskim podlogama ili za izravnavanje nemalterisanih betonskih plafona i sličnih površina, kao i za izravnavanje manjih fasadnih površina

 • GLETOLIN DS je praškasta masa na osnovi belog cementa, punila i specijalnih aditiva, namenjena za gletovanje izrazito neravnih spoljašnjih i unutrašnjih cvrsto malterisanih zidnih površina, pa se može nanositi u debljem sloju. GLETOLIN DS odlikuje izuzetna belina, lakoca nanošenja i obradivost. Izravnane površine koje su potpuno suve mogu se bojiti svim vrstama disperzionih boja u enterijerima, odnosno fasadnim bojama kod fasadnih površina.

  882,00 din.
 • GLETOLIN M je praškasta masa, namenjena za mašinsko gletovanje unutrašnjih, cvrsto malterisanih zidnih površina i gips kartonskih ploca. GLETOLIN M odlikuje izuzetna belina, lakoca nanošenja i obradivost. Izravnane površine, koje su potpuno suve, mogu se bojiti svim vrstama disperzionih boja.

  642,00 din.
MAXIDECOR DEKORATIVNE TEHNIKE
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane