Šifra artikla: 8277

Mellerud ČISTAČ BUĐI u gelu 500ml

Kratak opis
Aktivno sredstvo na bazi aktivnog kiseonika. Ne sadrži hlor i neutralnog je mirisa. Vidljiv trenutni efekat . Deluje dubinski i trajno. Uklanja buđ , gljivice i alge , mahovinu , mrlje od vlage , bakterije i spore sa tapeta , maltera , zidova , fugni , pločica , drveta, kamena , plastike i tekstila . Posebno se preporučuje za dnevne , spavaće i dečije sobe . Ima dezinfekciono dejstvo , uklanja bio filmove oko armatura , slivnika i pregrada za tuširanje.

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere: kom

Cena:

1.176,00 din

Dostava je besplatna ukoliko je ukupna vrednost korpe preko 5.000,00 din.

Opis proizvoda:

Aktivno sredstvo na bazi aktivnog kiseonika. Ne sadrži hlor i neutralnog je mirisa. Vidljiv trenutni efekat . Deluje dubinski i trajno. Uklanja buđ , gljivice i alge , mahovinu , mrlje od vlage , bakterije i spore sa tapeta , maltera , zidova , fugni , pločica , drveta, kamena , plastike i tekstila .  Posebno se preporučuje za dnevne , spavaće i dečije sobe . Ima dezinfekciono dejstvo , uklanja bio filmove oko armatura , slivnika i pregrada za tuširanje. 

UPUTSTVO ;

Zahvaćenu površinu prethodno neobrađivati . Ravnomerno raspršiti ostaviti da deluje najmanje sat vremena. Kod jake zahvačenosti i duže (najbolje preko noći). Zatim naknadno obraditi mekom četkom ili sunđerom , pa pokupiti rastovene ostatke . Temeljno prebrisati vlažnom krom ili sunđerom . 

NAPOMENA; 

Uvek najpre proveriti osetljivost površine . Ne preminjivati na površinama koje su osetljive na površine kao što su npr ; mermer i krečnjački prirodni kamen . Čuvati na tamnom i hladnom mestu . Ne prskati ovim sredstvom biljke i metale . 

Naziv artikla: Mellerud ČISTAČ BUĐI u gelu 500ml
Uvoznik: OTG D.O.O. BEOGRAD-SURČIN
Zemlja porekla: EVROPSKA UNIJA