Mellerud ČISTAČ BUĐI u gelu 500ml

 • Aktivno sredstvo na bazi aktivnog kiseonika. Ne sadrži hlor i neutralnog je mirisa. Vidljiv trenutni efekat . Deluje dubinski i trajno. Uklanja buđ , gljivice i alge , mahovinu , mrlje od vlage , bakterije i spore sa tapeta , maltera , zidova , fugni , pločica , drveta, kamena , plastike i tekstila . Posebno se preporučuje za dnevne , spavaće i dečije sobe . Ima dezinfekciono dejstvo , uklanja bio filmove oko armatura , slivnika i pregrada za tuširanje.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  Mellerud ČISTAČ BUĐI u gelu 500ml 8277 1.022,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

   Aktivno sredstvo na bazi aktivnog kiseonika. Ne sadrži hlor i neutralnog je mirisa. Vidljiv trenutni efekat . Deluje dubinski i trajno. Uklanja buđ , gljivice i alge , mahovinu , mrlje od vlage , bakterije i spore sa tapeta , maltera , zidova , fugni , pločica , drveta, kamena , plastike i tekstila .  Posebno se preporučuje za dnevne , spavaće i dečije sobe . Ima dezinfekciono dejstvo , uklanja bio filmove oko armatura , slivnika i pregrada za tuširanje. 

  UPUTSTVO ;

  Zahvaćenu površinu prethodno neobrađivati . Ravnomerno raspršiti ostaviti da deluje najmanje sat vremena. Kod jake zahvačenosti i duže (najbolje preko noći). Zatim naknadno obraditi mekom četkom ili sunđerom , pa pokupiti rastovene ostatke . Temeljno prebrisati vlažnom krom ili sunđerom . 

  NAPOMENA; 

  Uvek najpre proveriti osetljivost površine . Ne preminjivati na površinama koje su osetljive na površine kao što su npr ; mermer i krečnjački prirodni kamen . Čuvati na tamnom i hladnom mestu . Ne prskati ovim sredstvom biljke i metale . 

Premazi za drvene povrsine
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane