EcoTherm termoizolacioni premaz protiv BUĐI

Kratak opis
EcoTherm je ekološki premaz bez neprijatnih mirisa koji je namenjen za nanošenje pre krečenja na unutrašnim zidovima radi sprečavanja pojave buđi . EcoTherm je proizvod najsavremenije nano tehnologije .Glavni sastojak su nano čestice koje omogučavaju da hladan zid postane topla površina na kijoj neće doći do pojave kondenzacije a samim tim i do uslova za stvaranje buđi . Zidovi premazani EcoTherm -om mogu da budu i do 5 C topliji od drugih zidova . To omogućava da i u ekstremnim uslovima vlage ( kupatila , kuhinje ... ) neće doći do kondenzacije i buđi . Više informacija u odeljku DETALJNIJE
Naziv artikla Šifra Dostupnost Jed. mere Cena Količina Dodaj u korpu Dostava
Eco Therm termoizolacioni premaz protiv BUĐI 1 lit 632201 Na stanju kom 1.416,00 din
Eco Therm termoizolacioni premaz protiv BUĐI 5 lit 632205 Na stanju kom 6.971,00 din

EcoTherm je ekološki premaz bez neprijatnih mirisa koji je namenjen za nanošenje pre krečenja na unutrašnim zidovima radi sprečavanja pojave buđi .

EcoTherm je proizvod najsavremenije nano tehnologije .Glavni sastojak su nano čestice koje omogučavaju da hladan zid postane topla površina na kijoj neće doći do pojave kondenzacije a samim tim i do uslova za stvaranje buđi . Zidovi premazani EcoTherm -om mogu da budu i do 5 C topliji od drugih zidova . To omogućava da i u ekstremnim uslovima vlage ( kupatila , kuhinje ... ) neće doći do kondenzacije i buđi .

 Zdravstvenu ispravnost proizvoda ispitao - Jugoinspekt - Beograd .

Zidove na kojima se pojavila buđ prvo mehanički očistiti brusnim papirom . Skinuti sve trošne delove i dobiti čvrstu podlogu .Nakon toga otprašiti i oprati sa vodenim rastvorom varikine ( 1 dl varikine u 5 dl vode ) radi dezinfekcije . U zavisnosti od poroznosti zida naneti  1 - 2 sloja podloge za krečenje .Veoma je važno dobro osušiti zid pre nanošenja EcoTherm -a . Poželjno je da se radovi obavljaju u letnjem periodu a ako to nije slučaj preporučujemo da se zid osuši kaloriferom ili sličnom grejalicom .Ako zid nije dovoljno suv neće moći da se osuši ni premaz EcoTherm i neće imati svoju funkciju .Pripremu zida i nanošenje EcoTherm-a uraditi najmanje 20 cm šire od zahvaćene površine . EcoTherm je spreman za upotrebu i treba ga samo dobro promešati .Nanosi se akrilnom četkom u dva do tri debela nanosa sa vremenskim razmacima od 4 sata . Potrebno je postiči debljinu 0,7 - 1,0 mm premaza . Kod kritičnih površina obavezno naneti tri sloja sa ukupnom debljino 1,0 mm radi prave zaštitie .Pošto je premaz gust i bez tendencije razlivanja malo je teže postići površinu bez tragova četke . Ukoliko su tragovi previše vidljivi izravnajte je sa istom masom pomoću špakle ili gleterice . Obezbedite dobro sušenje 24 - 48 sati i nakon toga možete nastaviti sa krečenjem dekorativnim bojama . Preporučena radna temperatura 20 - 25 C . A/a max VOC : 30 g / l Ne raditi na temperaturi nižoj od 14 C . Potrošnja m2 / lit -------- 1,0 - 1,5 . Upotrebljiv do datuma na ambalaži . Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži sklonjeno od direktnog uticaja sunca . Ne sme da smrzne .Alat po upotrebi oprati vodom .Upotreba posebnih sredstava zaštite nije potrebna .U slučaju prosipanja po sebi kožu isprati vodom i sapunom .U slučaju gutanja potražiti lekarsku pomoć . Čuvati van domašaja dece .

Naziv artikla: EcoTherm termoizolacioni premaz protiv BUĐI
Proizvođač: EKOLAK DOO RAČA