Mašinski malteri

 • MAXIMAL je gotovi krecnocementni malter, namenjen za mašinsko i rucno malterisanje svih nosivo sposobnih unutrašnjih zidnih površina. Može se koristiti kod svih vrsta zidova od cigle, opeke, gasbetonskih elemenata, betona i prirodnog kamena.

  395,00 din. 355,50 din.
 • MAXIMAL S je gotovi cementno-krecni malter, namenjen za mašinsko i rucno malterisanje svih nosivo sposobnih spoljašnjih i unutrašnjih zidnih površina. Može se koristiti kod svih vrsta zidova od cigle, opeke, gasbetonskih elemenata, betona i prirodnog kamena.

  463,00 din. 416,70 din.
 • MAXIMAL G je gotovi gipsano-krecni malter, namenjen mašinskom i rucnom malterisanju svih nosivo sposobnih unutrašnjih zidnih površina. Može se koristiti kod svih vrsta zidova od cigle, opeke, gas betonskih elemenata, betona i prirodnog kamena.

  539,00 din. 485,10 din.
 • MAXIMAL Špric je vezivno sredstvo, vezivni most namenjen za mašinsko i rucno nanošenje. Koristi se kod svih podloga koje se malterišu. Njegova upotreba posebno se preporucuje kod jako upijajucih, glatkih i kriticnih podloga (podloge od betona, cigle, opeke, gasbetonskih elemenata, mešovitih zidova, prirodnog kamena). Upotrebom MAXIMAL Šprica postiže se dobra prionljivost maltera, izjednacava se upojnost podloge, dobija se hrapava površina.

  462,00 din. 415,80 din.
 • MAXIMAL C je gotovi cementni malter namenjen za mašinsko i rucno malterisanje svih nosivo sposobnih unutrašnjih i spoljašnjih zidnih površina. Može se koristiti kod svih vrsta zidova od cigle, opeke, gas betonskih elemenata, betona i prirodnog kamena. Preporucuje se za prostore gde je povecana vlažnost, mokri cvorovi, podrumske prostorije...

  540,00 din. 486,00 din.
Tapete koje se krece - Kolekcija Paintablu
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane