Lepkovi za stiropor, kamenu vunu i sl.

 • STIROMOL Elastik je jednokomponentni, visokoelasticni, suvi tip graevinskog lepka, izraen od hidraulicnih i sintetickih veziva, uz dodatak specijalnih aditiva. Namenjen je za lepljenje i armiranje termoizolacionih ploca: stiropora, termosila, stirodura i kamene vune, na sve vrste mineralnih podloga.

  714,00 din. 664,02 din.
 • STIROMOL Bazni je jednokomponentni suvi tip graevinskog lepka, izraen od hidraulicnih i sintetickih veziva, namenjen za lepljenje stiropora na mineralne podloge. Upozorenje: STIROMOL Bazni koristiti samo za lepljenje stiropor ploca. Ovaj proizvod nije namenjen za armiranje mrežice niti kao završni sloj.

  474,00 din. 440,82 din.
 • STIROMOL Termo je jednokomponentni, elasticni, suvi tip graevinskog lepka, izraen od hidraulicnih i sintetickih veziva uz dodatak aditiva. Namenjen je za lepljenje stiropora na sve vrste mineralnih podloga, kao i za armirni sloj na EPS plocama.

  582,00 din. 541,26 din.
 • Poliuretanski lepak za izolacione ploče Tekapur poliuretanski lepak za izolacione ploče je jednokomponentna pena koja ima izrazito nisku ekspanziju i namenjena je za pričvršćivanje izolacionih materiala pomoću montažnog pištolja. Očvršćuje pomoću vlage iz vazduha.

  765,00 din.
 • Jednokomponenti nisko ekspandirajući poliuretanski lepak za pričvršćivanje ploča od ekspandirajućeg polistirena za termo izolaciju zgrada. oblast primene Za pričvršćivanje EPS-ploča (ploča od ekspandiranog polistirena), na fasadne zidove u svrhu termo izolacije građevine koristeći nisko vlažnu metodu. Oko 2 sata nakon nanošenja, EPS ploče mogu se poravnati i ohrapaviti (brušenjem), tiplovati, te nakon toga naneti armirajući sloj lepka

  995,00 din.
Tapete koje se krece - Kolekcija Paintablu
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane