Lepkovi za stiropor, kamenu vunu i sl.

 • STIROMOL Elastik je jednokomponentni, visokoelasticni, suvi tip graevinskog lepka, izraen od hidraulicnih i sintetickih veziva, uz dodatak specijalnih aditiva. Namenjen je za lepljenje i armiranje termoizolacionih ploca: stiropora, termosila, stirodura i kamene vune, na sve vrste mineralnih podloga.

  714,00 din. 664,02 din.
 • STIROMOL Bazni je jednokomponentni suvi tip graevinskog lepka, izraen od hidraulicnih i sintetickih veziva, namenjen za lepljenje stiropora na mineralne podloge. Upozorenje: STIROMOL Bazni koristiti samo za lepljenje stiropor ploca. Ovaj proizvod nije namenjen za armiranje mrežice niti kao završni sloj.

  474,00 din. 440,82 din.
 • Za čišćenje sveže poliuretanske pene. Koristi se kako za čišćenje pištolja tako i za ručno čišćenje alata i radnog mesta. Čisti i uklanja masnoće sa gvožđa, čelika, hroma, aluminijuma, nelakiranog drveta, mermera i kamena. Uklanja masnoće, ulja, katran, vosak, ostatke politura, lepkova i svežih zaptivnih masa. Područje upotrebe: TEKAPUR sredstvo za čišćenje odstranjuje masti, ulja, čađ, katran, vosak, ostatke politure, neučvršćenu poliuretansku penu, ostatke lepkova, svežih kitova i zaptivnih masa. Tekapur sredstvo za čišćenje se pored toga upotrebljava za čišćenje pištolja. Učvršćena pena u pištolju se ne sme odstranjivati oštrim predmetima.

  567,00 din.
 • STIROMOL Termo je jednokomponentni, elasticni, suvi tip graevinskog lepka, izraen od hidraulicnih i sintetickih veziva uz dodatak aditiva. Namenjen je za lepljenje stiropora na sve vrste mineralnih podloga, kao i za armirni sloj na EPS plocama.

  582,00 din. 541,26 din.
 • Jednokomponenti nisko ekspandirajući poliuretanski lepak za pričvršćivanje ploča od ekspandirajućeg polistirena za termo izolaciju zgrada. oblast primene Za pričvršćivanje EPS-ploča (ploča od ekspandiranog polistirena), na fasadne zidove u svrhu termo izolacije građevine koristeći nisko vlažnu metodu. Oko 2 sata nakon nanošenja, EPS ploče mogu se poravnati i ohrapaviti (brušenjem), tiplovati, te nakon toga naneti armirajući sloj lepka

  995,00 din.
 • Poliuretanski lepak za izolacione ploče Tekapur poliuretanski lepak za izolacione ploče je jednokomponentna pena koja ima izrazito nisku ekspanziju i namenjena je za pričvršćivanje izolacionih materiala pomoću montažnog pištolja. Očvršćuje pomoću vlage iz vazduha.

  749,00 din.
 • Za lepljenje izolacionog materijala na građevinske površine. Tekapur Insulation Adhesive je jednokomponentna pena koja ima izrazito nisku ekspanziju i namenjena je za pričvršćivanje izolacionih materiala. Očvršćuje pomoću vlage iz vazduha.

  766,00 din.
Zaštita krovne konstrukcije
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane