Uslovi korišćenja sajta

1. Uslovi

Pristupom ovom sajtu (Bolago M), pristajete na sve uslove i pravila koje propisuju Uslovi korišćenja sajta Bolago M, i odgovarajući propisi i zakoni. Ukoliko se ne slažete sa ovim uslovima, nije Vam dozvoljen pristup i korišćenje sajta Bolago M. Materijali koji se koriste na sajtu Bolago M su zaštićeni odgovarajućim zakonskim aktima.

2. Dozvola za korišćenje

 1. Dozvoljeno je privremeno preuzimanje jedne kopije materijala (informacije ili softvera) sa sajta Bolago M, za ličnu, ne-komercijalnu upotrebu. Ovo je samo dozvola za korišćenje a ne prenos vlasništva, i sa ovom dozvolom vi ne smete:
  • menjati i umnožavati materijal;
  • koristiti materijal u bilo kakve komercijalne svrhe, ili za javno prikazivanje, bilo komercijalno ili ne-komercijalno;
  • pokušavate da dekompajlirate ili zloupotrebite softver koji sadrži sajt Bolago M;
  • uklonite bilo koju oznaku o autorskom pravu ili vlasništvu sa materijala; ili
  • prebacite materijale na druge osobe ili na druge sajtove i servere.
 2. Ova dozvola će automatski biti ukinuta ako prekršite bilo koje od ovih ograničenja i može biti ukinuto od strane sajta Bolago M bilo kada. Nakon ukidanja dozvola morate sve preuzete materijale obrisati i uništiti bilo da su u elektronskoj formi ili štampanom formatu.

3. Odricanje odgovornosti

 1. Materijali na sajtu Bolago M su u "viđenom stanju". Bolago M ne daje nikakve garancije, direktne ili indirektne, i ovde se odriče i negira bilo kakvu odgovornost, uključujući bez ograničenja, direktne garancije ili uslove kupovine ili kršenje intelektualne svojine i drugih prava. Dalje, Bolago M ne garantuje niti daje izjavu o tačnosti, mogućim rezultatima, ili pouzdanosti u korišćenju materijala na svom sajtu, vezanim dokumentima ili linkovima koji vode do ovog sajta ili drugih sajtova.

4. Ograničenja

Bolago M ili njegovi dobavljači se ne smatraju odgovornim za bilo koje štete (uključujući, bez ograničenja, štete zbog gubitka podataka ili profita, ili usled prekida u poslovanju) nastale usled korišćenja ili nemogućnosti korišćenja materijala Bolago M, čak i u slučaju kada su ovlašćeni predstavnici Bolago M  bili usmeno ili pismeno obavešteni o mogućnosti nastajanja takve štete.

5. Izmene i brisanje

Materijali koji se pojavljuju na sajtu Bolago M mogu sadržati tehničke, slovne, brojne ili greške na fotografijama. Bolago M ne garantuje da su materijali prikazani na sajtu Bolago M precizni, potupuni ili tačni. Bolago M može vršiti izmene na materijalima sadržanim na sajtu bilo kada i bez ikakve najave. Bolago M se  ne obavezuje na izmene materijala.

6. Linkovi

Bolago M nema pregled svih sajtova koji pružaju linkove na internetu prema sajtu Bolago M, tako da ne garantuje za sadržaje tih sajtova i njih koristite na sopstveni rizik.

7. Izmene Uslova korišćenja sajta Bolago M

Bolago M može vršiti izmene uslova korišćenja sajta Bolago M u bilo koje vreme i bez najave. Korišćenjem ovog sajta Vi se obavezujete da se pridržavate trenutne verzije Uslova korišćenja sajta Bolago M.

Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane