Fibrin vlakna i mrežice

 • Sika Fibers su sintetička vlakna specijalne izrade, na bazi polipropilena. Spremna su za upotrebu. Koriste se i za beton i za malter. Glavne osobine Sika Fibers vlakana se u svežem betonu i malteru veoma lako razdvajaju i formiraju gustu mrežu, koja omogućava sledeće efekte: Bolje prianjanje za podlogu, Manju pojavu pukotina (50-85% manje), koje nastaju u procesu sušenja, Poboljšanu otpornost na udarce i vodonepropusnost pri očvršćavanju maltera.

 • Dilataciona traka Penasta PE folija 5 mm i 10 mm debljine bez kaširanja, isečen na trake širine 100 mm Postavlja se kod plivajućih podova oko zida i time obezbeđuje zvučnu izolaciju i elastičan spoj između zida i poda. Nije krut, ne lomi se, lako se obrađuje. Može se primeniti kod svake podne izolacije (EPS, XPS, staklena vuna) . Isporučuje se u rolnama dužuine 50m. Debljina od 10 mm se savetuje kod postavljanja sistena podnog grejanja.

 • Građevinska FOLIJA od recikliranog PVC, širine 4m. Prodaje se na dužinu 1m´ = 4m2

  136,00 din.
 • Plava paronepropusna folija sa SD-vrednost >120m. Atestirana.

  103,00 din.
 • Paronepropusna folija GEFITAS® 3/300 STANDARD od polietilena je kompozitni zaptivač sa integrisanim odvajanje sloja koji se sastoji od elastičnog polietilenske pene. Uzdužni spoj, je otporan na vlagu koji se spaja sa butil gumenim lepakom koji je integrisan sa folijom. Koristi se kod zaptivanja protiv vlage iz zemljišta pri kontaktu sa pločom prizemlja. Pogodno za primenu prema DIN 18195 Deo 4 - vlažnost zemljišta sa "opšte kontrolnim sertifikatom". Brza montaža - niski troškovi instalacije. Bez bitumena, pvc, plastifikatori, - pogodna za enterijer. Integrisana samolepljiva zaptivana traka.

  15.806,00 din.
Tapete koje se krece - Kolekcija Paintablu
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane