Zaštitna oprema za rad na visini

 • Šlem EVO 2 sadrži polietilenski uložak sa kačenjem na 6 tačaka i jedinstveni One Touch mehanizam za štelovanje uloška. Znojnica je od čistog pamuka, čime se obezbeđuje maksimalna udobnost uz eliminisanje mogućnosti iritiacije kože čela. Unapređeni 3D sistem štelovanja uloška po dubini učiniće da šlem možete podesiti u potpunosti prema obliku glave, čime se postiže maksimalan konfor uz maksimalnu bezbednost. Šlem ima adaptere - mogućnost kačenja Surefit dodataka (antifoni, viziri). Šlem EVO 2 pored zadovoljenja standarda EN 397, zadovoljava i zahtev standarda EN 50365, klasa 0, 10 kV,što ga na osnovu ovih elektroizolacionih svojstava, preporučuje za korišćenje u elektro postrojenjima. Ima široku oblast primene, praktično svuda gde postoji rizik od pada teškog predmeta na glavu. ● beli ● crveni ● žuti ● plavi ● oranž

 • Prsluk visoke vidljivosti u skladu sa EN 471, sa reflektivnim trakama, proizveden od 100% poliestera, kopča se čičak trakom, univerzalne veličine, dostupan u dve boje. EN 471 2-2 ● žuta ● narandžasta Koristi se kada je potrebno povećati vidljivost vozača u saobraćaju prilikom popravke kvarova na drumu, koriste ga i radnici prilikom poslova na transportu, u građevinskoj industriji, radnici na putevima, itd.

 • Koristi se zajedno sa opremom za sprečavanje pada sa visine u građevinarstvu, mostogradnji, na visokim objektima, prilikom rada u kanalizacionim ili vodovodnim otvorima, itd.

 • Gurtna AZ 700 je komponenta ličnog zaštitnog sredstva protiv pada sa visine. Dizajnirana je tako da koristi karabin klase B za privremeno kačenje protivpadnog sistema na fiksnu strukturu. Gurtna je napravljena od poliamid/poliester traka, obloženi gumenim trakama i opremljena sa čeličnim D-prstenom na oba kraja. Dužina gurtne (obim) može biti 1,4 m i 2 m . Više informacija pogledajte u odeljku "DETALJNIJE" u korisnim dokumentima

 • PINC sredstvo za SIDRENJE Dužine: 340 mm i diametra: 81mm Dužine: 390 mm i diametra: 112mm Dužine: 440 mm i diametra: 140mm

 • Opasač za pozicioniranje, za rad na stubovima, sa podesivim užetom i kljunastim karabinom (komplet), široka podrška za leđa. EN 358 Koristi se u građevini, za rad na visinama, za rad na banderama, itd.

  4.704,00 din.
 • Opasač za visinske radove, sa monterskim pojasom i uprtačima oko grudi i nogu radi veće udobnosti, kačenje na leđima i sa strane. EN 361, EN 358 Koristi se u građevini, za rad na visinama, za rad na banderama, itd.

  5.914,00 din.
 • Traka za sidrenje (gurtna) je komponenta lične zaštitne opreme od pada u sladu sa EN 795 klas B i EN 354. Više informacija pogledajte u odeljku "DETALJNIJE" u korisnim dokumentima

 • Opasač za visinske radove sa monterskim pojasom i uprtačima, kačenje na leđima i sa strane - ekonomik. EN 361, EN 358 Koristi se za monterske radove na visinama, pri radu na banderama, antenskim stubovima, gromobranima, zgradama, kućištima od liftova, za rad u kanalizacionim i vodovodnim otvorima, itd.

  4.745,00 din.
 • Uže od poliamida za pozicioniranje, podesivo, dužine 2m, ø12mm, sa žabicom. EN 358 Koristi se kao sigurnosni dodatak opremi koja se koristi za rad na velikim visinama, pri radovima u građevini, elektrodistribuciji, mostogradnji, viskogradnji, itd.

  1.344,00 din.
 • Apsorber energije (Energy Shock Absorber) sa užetom ø10,5 mm, dužine 2 m (ukupna dužina kada se na uže i na apsorber energije namontiraju karabini), ublaživač udara na telo prilikom pada. EN 354, EN 355 Koristi se u kombinaciji sa opremom za zaštitu od pada na svim poslovima pri kojima se radi na visini.

  2.581,00 din.
 • Automatski čelični karabin sa sigurnosnim zavrtnjem, širina otvora 18mm, dimenzije 108x60mm, težina 180gr. EN 362 Koristi se za rad na visinama kao sigurnosni dodatak opremi za zaštitu od pada na banderama, antenskim stubovima, gromobranima, zgradama, kućištima od liftova, za rad u kanalizacionim i vodovodnim otvorima, itd.

  619,00 din.
 • Opasač za radove na visini bez podrške za leđa, kačenje na leđima i grudima. EN 361 Koristi se za sprečavanje padova prilikom rada na visini.

  2.849,00 din.
 • Opasač za pozicioniranje, za rad na stubovima, široka podrška za leđa. EN 358 Koristi se u građevini, za rad na visinama, za rad na banderama, stubovima, itd.

  2.980,00 din.
 • Opasač za visinske radove, kačenje u 3 tačke: na leđima, na grudima i sa strane, široka i ojačana podrška za leđa, elastični - rastegljivi uprtači pružaju veću udobnost, olakšavaju rad korisniku i ublažavaju udar na grudi, poseduje automatske kopče koje omogućavaju brzu i sigurnu montažu na telo u svim uslovima rada. EN 361, EN 358 Koristi se u građevini, za rad na visinama, za rad na banderama, itd. Više informacija u odeljku "DETALJNIJE"

  11.133,00 din.
 • automatski kljunasti karabin, širina otvora 60mm, 480gr, dim. 240x130mm EN362 Koristi se zajedno sa opremom za sprečavanje i zaustavljanje padova pri radu na visokim zgradama, na postavljanju antena i gromobrana, prilikom održavanja fasada, itd.

  2.164,00 din.
 • UREĐAJ ZA PRIČVRŠĆIVANJE AT 150 Uređaj za pričvršćivanje AT 150 je uređaj za pričvršćivanje klase A1, u saglasnosti sa EN 795 standardom. Dizajniran da povezuje sistem ličnog zaštitnog sredstvana fiksnu konstrukciju u cilju zaštite od padova sa visine. AT 150 uređaj za pričvršćivanje može koristiti jedan korisnik AT 150 uređaj za pričvršćivanje je napravljen od legure aluminijuma AT 150 uređaj za pričvršćivanje predvuđen je za instaliranje na vertikalnim, horizonralnim i kosim pozicijama. Može se pričvrstiti na fiksnu strukturu uz pomoć spojeva sa dvostrukim zavrtnjem ili pričvrščivačima. Više informacija pogledajte u odeljku "DETALJNIJE" u korisnim dokumentima

  2.315,00 din.
 • Automatska kočnica za rad na visini, predviđena za rad sa užetom ø12 mm. Koristi se na svim radnim mestima na kojima postoji opasnost od pada sa visine, u mostogradnji, građevinskoj industriji, silosima, itd.

  7.323,00 din.
 • Opasač za radove na visini, kačenje u 3 tačke: na grudima, na leđima i na bokovima, podrška za leđa, dodata podrška za rameni i butni deo radi povećane udobnosti i komfora pri radu. Poseduje automatske kopče radi lakšeg montiranja. EN 361, EN 358 Koristi se za zaštitu od pada prilikom radova na visini. Više informacija u odeljku "DETALJNIJE"

  10.570,00 din.
 • Opasač za visinske radove sa ojačanim uprtačima oko nogu - za sedenje, predviđen za radove gde je potreban veći oslonac na nogama, kačenje u 3 tačke: na leđima, na stomaku i sa strane. EN 361, EN 358, EN 813 Koristi se u građevini, za rad na visinama, za rad na banderama, itd. Više informacija u odeljku "DETALJNIJE"

  12.537,00 din.
Tapete koje se krece - Kolekcija Paintablu
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane