JUBOCID sredstvo protiv buđi 500ml

 • - JUBOCID je vodena suspenzija na bazi fungicidnih materija koja kao dodatak unutrašnjim disperzionim bojama (JUPOL, JUPOL BRILIANT, JUPOL GOLD, JUPOL LATEKS) efikasno sprečava odnosno usporava rast i razvoj većine najrasprostranjenijih zidnih plesni i ostalih mikroorganizama; - proizvod može da se koristi samo kao preventivni fungicidni dodatak bojama i ne deluje kao sredstvo za dezinfekciju na već zaraženim zidnim površinama.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  JUBOCID sredstvo protiv buđi 500ml 401801 338,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Sredstvo za sprečavanje nastanka zidne plesni

  Područje upotrebe

  - JUBOCID je vodena suspenzija na bazi fungicidnih materija koja kao dodatak unutrašnjim disperzionim bojama (JUPOL, JUPOL BRILIANT, JUPOL GOLD, JUPOL LATEKS) efikasno sprečava odnosno usporava rast i razvoj većine najrasprostranjenijih zidnih plesni  i ostalih mikroorganizama;
  - proizvod može da se koristi samo kao preventivni fungicidni dodatak bojama i ne deluje kao sredstvo za dezinfekciju na već zaraženim zidnim površinama.

  Karakteristike proizvoda

   - proizvod može da se koristi samo kao preventivni fungicidni dodatak bojama i ne deluje kao sredstvo za dezinfekciju na već zaraženim zidnim površinama.

  Potrošnja po m2

   Najviše 75 ml/l disperzione zidne boje

  Pakovanje

  0.50 l

  Rok upotrebe u mesecima

  24 meseci

  Skladištenje

  Skladištenje u suvim i prozračnim prostorijama pri temperaturi od +5°C do +25°C. Ne sme smrznuti.
MAXIDECOR DEKORATIVNE TEHNIKE
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane