Dekorativni malteri

  • ROLOAKRIL je kvalitetan dekorativni malter na bazi akrilata. Odlikuje se visokom cvrstinom i vodoodbojnošcu. Dobro prijanja na površinu i ima dobru paropropsnost. Postojan je na delovanje atmosferskih uticaja i UV zracenja. Namenjen je za zaštitu i dekorciju spoljašnjih i unutrašnjih mineralnih zidnih površina. Završni je sloj pri izradi termoizolacionih fasada. Proizvodi se u beloj boji, a može se tonirati i na MAXIMIX sistemu, u nijansama oznacenim sa F.

  • Akrilni mermerni mozaik Osobine i namena: Colorplast je gotov dekorativni mozaik na bazi akrilata i mermernog zrna granulacije 2mm. Dobro prijanja za podlogu, ima dobru paropropusnost i otporan je na atmosferilije i uv zračenje. Namenjen je zaštiti i dekoraciji spoljnih i unutrašnjih zidnih površina. Proizvodi se po ton karti colorplast-a u 24 nijanse.

  • Mineralni dekorativni malter Osobine i namena: Rolocem je cementno krečni suvi tip maltera, upotrebljava se za zaštitu i dekoraciju spoljnih i unutrašnjih zidnih površina, i kao završni sloj pri izradi termoizolacionih fasada. Može se nanositi na azbestno – cementne, gips kartonske i ploče od iverice. Dobro prijanja za podlogu, ima dobru paropropusnost, čvrstinu i postojanost u različitim klimatskim područjima. Otporan je na uticaje atmosferilija i uv zračenja. Bele je boje, zavšnu obradu raditi vertikalno ili kružno, kod zaglađenog, površinu zagladiti kružnim pokretom.

  • ROLOSIL SN je kvalitetan, dekorativni malter na bazi silikona. Odlikuje se visokom cvrstinom i dobrom paropropusnošcu. Dobro prijanja na površinu i obezbeuje dugotrajnu visoku vodoodbojnost. Postojan je na delovanje atmosferskih uticaja i UV zracenja. Namenjen je za zaštitu i dekoraciju spoljašnjih i unutrašnjih mineralnih zidnih površina. Završni je sloj pri izradi termoizolacionih fasada. Proizvodi se u beloj boji, a može se tonirati i na MAXIMIX sistemu, u nijansama oznacenim sa SN.

  • ROLOSIL ST je kvalitetan, dekorativni malter na bazi silikata. Odlikuje se visokom cvrstinom i paropropusnošcu. Postojan je na delovanje atmosferskih uticaja i UV zracenja. Dobro prijanja na podlogu i ne može goreti. Namenjen je za zaštitu i dekoraciju spoljašnjih i unutrašnjih mineralnih zidnih površina. Završni je sloj pri izradi termoizolacionih fasada. Proizvodi se u beloj boji, a može se tonirati i na MAXIMIX sistemu, u nijansama oznacenim sa ST.

Premazi za drvene povrsine
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane