AIR MAX MILDEW SPRAY 500ml SPREJ PROTIV BUÐI

 • AirMax ODSTRANJIVAČ BUĐI sa aktivnom formulom trenutno uklanja buđ, alge i mahovine sa zidova, podova i spojeva fugi. Za unutrašnju i spoljnu upotrebu. Efekat vidljiv nakon 10 minuta. PRIMENA: Za zidove, podove, fugne i ostale spojeve u kupatilu, kuhinji, podrumu i garaži. Takođe primenljivo za spoljnu upotrebu kao što su fasade, balkoni, skulpture, saksije itd.

  Korisna dokumenta

  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  AIR MAX MILDEW SPRAY 500ml SPREJ PROTIV BUÐI 10808 1.031,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  AirMax ODSTRANJIVAČ BUĐI sa aktivnom formulom trenutno uklanja buđ, alge i mahovine sa zidova, podova i spojeva fugi. Za unutrašnju i spoljnu upotrebu. Efekat vidljiv nakon 10 minuta.

  PRIMENA: Za zidove, podove, fugne i ostale spojeve u kupatilu, kuhinji, podrumu i garaži. Takođe primenljivo za spoljnu upotrebu kao što su fasade, balkoni, skulpture, saksije itd.

  UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Ne uklanjati buđ i alge pre nanošenja. Slojeve mahovine odstrugati. Postaviti prskalicu u željeni položaj, koristiti sprej za velike površine tj.penu za uporne mrlje i teško dostupna mesta. Naprskati površinu sa 3-5cm udaljenosti i ostaviti da stoji 10 minuta. Naprskane površine temeljno očistite sunđerom i vodom. Za silikonske spojeve i veoma zaprljane površine ponovite postupak. Čuvati uspravno na tamnom mestu, na sobnoj temperaturi. Posle upotrebe zatvorite prskalicu.

  Upozorenje: Izbegavati upotrebu na odeći i biljkama, metalu, staklu i  boji.U slučaju kontakta odmah isperite vodom.

  Pokrivnost: 4-6m2 zidne površine ili 12-16m spojeva (fugni)

   

   

Premazi za drvene povrsine
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane