-12%
Šifra artikla: 4190

Stiromol Termo 25 kg

Kratak opis
STIROMOL Termo je jednokomponentni, elasticni, suvi tip graevinskog
lepka, izraen od hidraulicnih i sintetickih veziva uz dodatak aditiva. Namenjen je za lepljenje
stiropora na sve vrste mineralnih podloga, kao i za armirni sloj na EPS plocama.
Napomena

AKO SE ISPORUKA VRŠI NA TERITORIJI ČAČKA I OKOLINE USLUGA DOSTAVE SE NE NAPLAĆUJE.
Za porudžbine pozovite telefonom 032.5371.476 ili nam pišite mejlom na prodaja@bolago-m.rs
Ako se registrujete na stranici MOJ NALOG i izaberete mesto Čačak i okolina mesta usluga dostave se u korpi se neće obračunavati.

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere: kom

Cena:

798,00 din

702,24 din

Dostava ovog artikla se obračunava po kg proizvoda (25,00din/kg). Kontaktirajte nas radi informisanja oko mogućnosti besplatne dostave.

STIROMOL® Termo

Osobine i namena: STIROMOL Termo je jednokomponentni, elastični, suvi tip građevinskog lepka, izrađen od hidrauličnih i sintetičkih veziva uz dodatak aditiva. Namenjen je za lepljenje stiropora na sve vrste mineralnih podloga, kao i za armirni sloj na EPS pločama.

Nacin rada: STIROMOL Termo od 25kg dodati na 6-6.5l vode i mešati do stvaranja homogene mase bez grudvica. Sačekati 10 minuta, pa ponovo intenzivno izmešati. Ovako pripremljena masa spremna je za ugradnju i mora se utrošiti u roku od 2 časa. STIROMOL Termo nanositi na termoizolacione ploče uz ivicu i u 3 do 6 tačaka po sredini ploče (pokrivenost lepkom min. 40%), pa ih pritiskanjem lepiti na čvrstu i čistu podlogu. Na zalepljene termoizolacione ploče, nakon 2-3 dana, preporučujemo tiplovanje (6 kom/m²). Postavljanje armaturne mrežice vršiti utiskivanjem u sloj nanetog STIROMOL-a Termo, u debljini 2-3mm, sa preklopom od 10cm, a zatim celokupnu površinu izravnati STIROMOL Termo lepkom. Ukupna debljina nanetog STIROMOL-a Termo treba da bude min. 4mm.

Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne sme se koristiti ispod +5°C, kao i po jakom suncu, vetru, magli i kiši. Sveže nanete površine, u optimalnim uslovima zaštititi od atmosferskih uticaja najmanje 24 časa.

Potrošnja: Od 3.5-5kg/m² za lepljenje | Od 4-5kg/m² za armiranje.

Rok upotrebe i skladištenje: 6 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u zatvorenoj i neoštecenoj ambalaži, u suvoj i provetrenoj prostoriji.

Naziv artikla: Stiromol Termo 25 kg
Proizvođač: MAXIMA DOO LUČANI