Šifra artikla: 8165

Bison MILDEW Remover BOT 500ml CHLOR FREE sprej protiv buđi

Kratak opis
AIR MAX odstranjivač buđi BEZ HLORA efikasno sprečava nastajenje buđi u svim uglovima prostorija u kući se efikasno bori u svim uglovima u kući. Aktivna formula koja odmah dezinfikuje i uništava gljivice i bakterije. Gel formulacija obezbeđuje dubinsko prodiranje i produženo dejstvo. Zahvaljujući formuli aktivnog rezidualnog hlora pogodan je za primenu u dnevnoj i spavaćoj sobi. Takođe, pogodan je za primenu na tkaninama i tapetama. Tretman se izvodi sa sunđerom ili sa vlažnom krpom. POLJE PRIMENE: Zahvaljujući delovanju bez hlora pogodan je za tretman zidov, podova i nameštaja, uključujući i spavaće i dnevne sobe. Tkođe je pogodan za kupatila, kuhinje, podrume, garaže i hladne kabinete kao i sve matereijale otporne na kiseline. Primenljiv je na tapetama, drvetu, zidovima, gips malteru, kamenu, keramici, tekstilu i koži.

Dostupnost: Rasprodato

Jedinica mere: kom

Kontaktirajte nas radi informisanja oko mogućnosti i načina isporuke.

AIR MAX odstranjivač buđi BEZ HLORA efikasno sprečava nastajenje buđi u svim uglovima prostorija u kući se efikasno bori u svim uglovima u kući. Aktivna formula koja odmah dezinfikuje i uništava gljivice i bakterije. Gel formulacija obezbeđuje dubinsko prodiranje i produženo dejstvo. Zahvaljujući formuli aktivnog rezidualnog hlora pogodan je za primenu u dnevnoj i spavaćoj sobi. Takođe, pogodan je za primenu na tkaninama i tapetama. Tretman se izvodi sa sunđerom ili sa vlažnom krpom.

POLJE PRIMENE: Zahvaljujući delovanju bez hlora pogodan je za tretman zidov, podova i nameštaja, uključujući i spavaće i dnevne sobe. Tkođe je pogodan za kupatila, kuhinje, podrume, garaže i hladne kabinete kao i sve matereijale otporne na kiseline. Primenljiv je na tapetama, drvetu, zidovima, gips malteru, kamenu, keramici, tekstilu i koži.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Gljivice i bakterije ne treba uklanjati pre primene sredstva. Pripremiti raspršivač tako što ćete čep okrenuti za jednu četvrtinu. Izbegavajte prskanje: za prvo korišćenje prvo pripremiti a onda prskati. Ravnomerno naprskati površinu od 3-5cm, tako da se formira film, pa ostaviti da ostoji 15 minuta. Za teške prljavštine nakon dužeg odsustva, potrbno je nekoliko sati. Uklonite ostatke koristeći meku četku ili sunđer. Površine temeljno očistite vlažnom krpom ili sunđerom. Nakon završetka korišćenja spreja mlaznicu spreja okrenuti na dole.

Rok trajanja 24 meseca, ukoliko se čuva na tamnom mestu na 20°C.

Upozrenje: Ne vršiti predtretman površina kako bi se sprečilo širenje gljivica u vazduhu. Prekrijte biljke i metalne elemente. Pre upotrebe testirajte osetljivost materijala na manjoj površini. Nemojte koristiti na materijalima koji su osetljivi na kiseline kao što su mermer i prirodni kamen. Čuvati na suvom i hladnom mestu. Bočica nije za ponovnu upotrebu:

Pokrivnost: za 4-6 m2 površine.

 

Naziv artikla: Bison MILDEW Remover BOT 500ml CHLOR FREE sprej protiv buđi
Uvoznik: EUROKOLOR DOO BEOGRAD
Zemlja porekla: EVROPSKA UNIJA