MELLERUD Dezinfekcioni Čistač 500ml

 • Delotvorno ukljanja bakterije, gljivice , viruse i klice u celom domaćinstvu . Čisti i dezinfikuje istovremeno sve površine koje se mogu prati , naročito u kuhinji i kupatilu . Pogodno za radne površine , frižidere, kante za đubre, daske za rezanje , sunđere za pranje , zavese za tuš kade , gumene prostirke , poklopce wc šolja , kvake , pločice , podove , mačije toalete , kaveze za životinje , posude za hranjenje, noćne posude , vaze za cveće, itd... Zaustavlja neugodne mirise iz odvoda.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD Dezinfekcioni Čistač 500ml 8318 728,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

   Delotvorno ukljanja bakterije, gljivice , viruse i klice u celom domaćinstvu . Čisti i dezinfikuje istovremeno sve površine koje se mogu prati , naročito u kuhinji i kupatilu . Pogodno za radne površine , frižidere, kante za đubre, daske za rezanje , sunđere za pranje , zavese za tuš kade , gumene prostirke , poklopce wc šolja , kvake , pločice , podove , mačije toalete , kaveze za životinje , posude za hranjenje, noćne posude , vaze za cveće, itd... Zaustavlja neugodne mirise iz odvoda. 

  UPUTSTVO ; 

  Poprskati sa udaljenosti od 10cm i razmazati sunđerom ili krpom . Pustiti da deluje 10 min . Posle tog atemeljno isprati čistom vodom ili prebristai mokrom krpom . Odvode više puta poprsati i pustiti da deluje preko noći . Potrošnja ;500ml dovoljno za 5-8m2.

  NAPOMENA; 

  Prethodno ispitati osetljivost površina na neupadljivom mestu . Držati van domašaja dece. 

Zaštita krovne konstrukcije
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane