MAXIMA LEPKOVI FUGOMALI AKCIJA 3+1 GRATIS

  • MASA ZA FUGOVANJE: FUGALIN je vodoodbojna, paropropusna, elasticna, fungicidno zašticena masa za fugovanje, koja odlicno prijanja na površinu i otporna je na ogrebotine. Namenjen je za fugovanje keramickih i staklenih plocica, mozaika i kamena kod unutrašnjih i spoljašnjih radova. Koristi se kako za zidne tako i za podne površine. Maksimalna širina fuge ne sme biti veca od 10mm. FUGALIN zbog svojih izuzetnih tehnickih svojstava pogodan je za primenu u kupatilima, kuhinjama, kao i u enterijerima koji poseduju sistem podnog grejanja. FUGALIN se proizvodi u razlicitim nijansama, prema MAXIMA ton karti masa za fugovanje.

  • KERAMOL PLUS je suvi tip graevinskog lepka, na bazi hidraulicnih veziva, sintetickih polimera i aditiva. Namenjen je za lepljenje zidnih, podnih i fasadnih keramickih plocica kao i gasbetonskih elemenata. Temperaturno postojan od -20°C do +70°C.

  • KERAMOL Elastik je suvi tip graevinskog lepka na bazi hidraulicnih veziva, sintetickih polimera i aditiva. Temperaturno postojan od -20°C do +70°C. Namenjen je prvenstveno za spoljašnje radove kao i za lepljenje na problematicne površine, kao što su: stare keramicke plocice, gips kartonski elementi, podovi u objektima sa podnim grejanjem i sl.

  • KERAMOL®elastik white je jednokomponentni, visoko elastični suvi tip belog cementnog lepka i dodatka sintetičkih polimera i aditiva. Namenjen je za lepljenje transparentnog kamena mermera, krečnjaka, keramike i mozaika, staklenih prizmi. Nemenja boju materijala. Koristi se za unutrašnje i za spoljašnje radove, kako za zidne tako i za podne površine. Temperaturno postojan od - 20°C do +70°C, pa se može koristiti i kod sistema sa podnim grejanjem.

Premazi za drvene povrsine
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane