-25%
Šifra artikla: 4150

KERAMOL ELASTIC WHITE 25 kg beli lepak za keramiku C2TES1

Kratak opis
KERAMOL®elastik white je jednokomponentni, visoko elastični suvi tip belog cementnog lepka i dodatka sintetičkih polimera i aditiva. Namenjen je za lepljenje transparentnog kamena mermera, krečnjaka, keramike i mozaika, staklenih prizmi. Nemenja boju materijala. Koristi se za unutrašnje i za spoljašnje radove, kako za zidne tako i za podne površine. Temperaturno postojan od - 20°C do +70°C, pa se može koristiti i kod sistema sa podnim grejanjem.
Napomena

AKO SE ISPORUKA VRŠI NA TERITORIJI ČAČKA I OKOLINE, USLUGA DOSTAVE SE NE NAPLAĆUJE. Za porudžbine pozovite telefonom 032.5371.476 ili nam pišite mejlom na: prodaja@bolago-m.rs Ako se registrujete na stranici MOJ NALOG i izaberete mesto Čačak i okolina mesta usluga dostave se u korpi se neće obračunavati.

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere: kom

Cena:

1.806,00 din

1.354,50 din

Dostava ovog artikla se obračunava po kg proizvoda (15,00din/kg). Kontaktirajte nas radi informisanja oko mogućnosti besplatne dostave.

KERAMOL® elastic white  C2TES1

BELI LEPAK ZA MERMER, KAMEN, KERAMIKU

Osobine i namena: KERAMOL®elastik white je jednokomponentni, visoko elastični suvi tip belog cementnog lepka i dodatka sintetičkih polimera i aditiva. Namenjen je za lepljenje transparentnog kamena mermera, krečnjaka, keramike i mozaika, staklenih prizmi. Nemenja boju materijala.  Koristi se za unutrašnje i za spoljašnje radove, kako za zidne tako i za podne površine. Temperaturno postojan od - 20°C do +70°C, pa se može koristiti i kod sistema sa podnim grejanjem.

Način rada: na 7 l vode dodamo uz mešanje 25 kg  KERAMOL®elastik white –a. Lepak ostavimo da odstoji  15 minuta, zatim ga ponovo promešamo. Ovako pripremljen lepak je spreman za upotrebu i treba ga utrošiti u roku od 2 časa. Površina mora biti suva, čvrsta, čista i bez slabo vezanih delova, prašine, vodorastvornih soli, masti i drugih nečistoća. Pre lepljenja površine grundirati nekom od podloga iz proizvodnog programa MAXIMA u zavisnosti od stanja iste a prema uputstvu proizvođača. Ovo važi i za deformabilne podloge. Pripremljen lepak nanosimo nazubljenim gleterom (veličina zubaca u zavisnosi od mesta ugradnje pod, zid, format, ...). nakon sušenja fugne možemo popuniti sa KERAMOL®elastik white ili ukoliko se zahteva tonirana fugna koristiti masu za fugovanje FUGALIN  u izabranoj nijansi. Nakon postavljanja pločice i alat operemo vodom.

Radna temperatura: od +10 °C do +30 °C a ne sme se raditi ispod +5 °C, kao i po jakom suncu, vetru, magli i kiši.

Potrošnja: 2-4 kg/m² 

Rok upotreba i skladištenje:  6 meseci. Čuvati u zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, u suvoj i provetrenoj prostoriji.

Naziv artikla: KERAMOL ELASTIC WHITE 25 kg beli lepak za keramiku C2TES1
Proizvođač: MAXIMA DOO LUČANI