-25%
Šifra artikla: 4154

KERAMOL ELASTIC elastični lepak za pločice C2TES1

Kratak opis
KERAMOL Elastik je suvi tip graevinskog lepka na bazi hidraulicnih veziva, sintetickih polimera i aditiva. Temperaturno postojan od -20°C do +70°C. Namenjen je prvenstveno za spoljašnje radove kao i za lepljenje na problematicne površine, kao što su: stare keramicke plocice, gips kartonski elementi, podovi u objektima sa podnim grejanjem i sl.
Napomena

AKO SE ISPORUKA VRŠI NA TERITORIJI ČAČKA I OKOLINE, USLUGA DOSTAVE SE NE NAPLAĆUJE. Za porudžbine pozovite telefonom 032.5371.476 ili nam pišite mejlom na: prodaja@bolago-m.rs Ako se registrujete na stranici MOJ NALOG i izaberete mesto Čačak i okolina mesta usluga dostave se u korpi se neće obračunavati.

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere: kom

Cena:

1.632,00 din

1.224,00 din

Dostava ovog artikla se obračunava po kg proizvoda (12,00din/kg). Kontaktirajte nas radi informisanja oko mogućnosti besplatne dostave.

KERAMOL® Elastic  C2TES1

Osobine i namena: KERAMOL Elastic je suvi tip graevinskog lepka na bazi hidraulicnih veziva, sintetickih polimera i aditiva. Temperaturno postojan od -20°C do +70°C. Namenjen je prvenstveno za spoljašnje radove kao i za lepljenje na problematicne površine, kao što su: stare keramicke plocice, gips kartonski elementi, podovi u objektima sa podnim grejanjem i sl.

Način rada: KERAMOL Elastic od 25kg dodati na 7l vode i mešati do stvaranja homogene mase bez grudvica. Sacekati 15 minuta, pa ponovointenzivno izmešati. Ovako pripremljena masa spremna je za ugradnju i mora se utrošiti u roku od 2 casa. Zidne površine na koje se nanosi lepak, moraju biti nosivo sposobne, ocišcene od prašine, masti i drugih necistoca. Pre nanošenja lepka površine grundirati odgovarajucom MAXIKRIL podlogom, u zavisnosti od stanja površine. Ako se lepi “plocica na plocicu” površine grundirati MAXIKRIL Ceramic podlogom. Nanošenje lepka vršiti nazubljenom lopaticom. Plocice postavljati na naneseni lepak pomerajuci ih levo-desno, gore-dole. Praznine izmeu plocica nakon min. 24 casa popuniti FUGALINom. Nakon postavljanja, plocice i alat odmah oprati vodom.

Radna temperatura: Od +5°C do +30°C.

Potrošnja: Od 2-5kg/m² u zavisnosti od pripremljenosti podloge i vrste nazubljene lopatice.

Rok upotrebe i skladištenje: 6 meseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Cuvati u zatvorenoj i neoštecenoj ambalaži, u suv

Naziv artikla: KERAMOL ELASTIC elastični lepak za pločice C2TES1
Proizvođač: MAXIMA DOO LUČANI