Šifra artikla: 401451

Ceresit CN 69 25kg samonivelišuća masa za izravnavanje podova

Kratak opis
Samonivelišuća masa za izravnavanje podova debljine od 2-10mm KARAKTERISTIKE veoma glatka završna površina pogodna za upotrebu kod podnog grejanja za unutrašnje površine idealno za izravnavanje podloge ispod keramike Oblast primene Za izravnavanje betonskih podova, cementnih i anhidritnih podloga za postavljanje keramičkih pločica i drugih vrsta podnih obloga što su PVC, linoleum, tepih i laminat. Samo za unutrašnje prostore. Za detaljnije informacije pogledajte TEHNIČKI LIST koji se nalazi u delu KORISNA DOKUMENTA kada otvorote DETALJNIJE
Napomena

AKO SE ISPORUKA VRŠI NA TERITORIJI ČAČKA I OKOLINE, USLUGA DOSTAVE SE NE NAPLAĆUJE. Za porudžbine pozovite telefonom 032.5371.476 ili nam pišite mejlom na: prodaja@bolago-m.rs Ako se registrujete na stranici MOJ NALOG i izaberete mesto Čačak i okolina mesta usluga dostave se u korpi se neće obračunavati.

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere: kom

Cena:

1.610,00 din

Dostava ovog artikla se obračunava po kg proizvoda (15,00din/kg). Kontaktirajte nas radi informisanja oko mogućnosti besplatne dostave.

Samonivelišuća masa za izravnavanje podova debljine od 2-10mm
 
KARAKTERISTIKE
  • veoma glatka završna površina
  • pogodna za upotrebu kod podnog grejanja
  • za unutrašnje površine
  • idealno za izravnavanje podloge ispod keramike

 

Oblast primene

Za izravnavanje betonskih podova, cementnih i anhidritnih podloga za postavljanje keramičkih pločica i drugih vrsta podnih obloga što su PVC, linoleum, tepih i laminat. Samo za unutrašnje prostore.

Za detaljnije informacije pogledajte TEHNIČKI LIST koji se nalazi u odeljku KORISNA DOKUMENTA

Naziv artikla: Ceresit CN 69 25kg samonivelišuća masa za izravnavanje podova
Proizvođač: HENKEL SRBIJA DOO BEOGRAD