MELLERUD Čistač POD VISOKIM PRITISKOM 1000ml

 • Veoma efikasan koncentrat koji čisti nečistoće i ne stvara puno pene. Za čistače pod pritiskom. Uklanja nečistoće, masti, ptičji izmet, mrlje i naslage sa kamenih površina, terasa, trotoara, balkona, zidova, fasada, kao i čamaca, dasaka za surf, automobila, kamiona, itd.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD Čistač POD VISOKIM PRITISKOM 1000ml 8289 1.005,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

  Veoma efikasan koncentrat koji čisti nečistoće i ne stvara puno pene. Za čistače pod pritiskom. Uklanja nečistoće, masti, ptičji izmet, mrlje i naslage sa kamenih površina, terasa, trotoara, balkona, zidova, fasada, kao i čamaca, dasaka za surf, automobila, kamiona, itd.

  UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

  Vodite računa o uputstvu proizvođača aparata. U zavisnosti od tipa uredjaja, ulijte koncentrat u rezervoar, odnosno za to predvidjenu gumenu cev stavite u nerazređeno sredstvo. Ventil za doziranje postavite u položaj "min" ili "1". Kod većih nečistoća povećajte dozu. Kod uređaja bez aparata za doziranje razredite sredstvo u odnosu 1:25.

  NAPOMENA:

  Opasnost od ozbiljnih povreda očiju. Čuvajte van domašaja dece. Ne udišite isparenja. Izbegavajte kontakt sa očima. U slučaju da je doslo do ulaska u oči, temeljno ih isperite vodom i potražite pomoć doktora. U slučaju gutanja obratite se doktoru za savet i pokažite mu ambalažu ili etiketu.

Tapete koje se krece - Kolekcija Paintablu
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane