MELLERUD Čistač STAKLA NA KAMINIMA I RERNAMA 500ml

 • Blago uklanja ostatke gareži, kao što su čađ, naslage dima, masnoće, prašine sa svih staklenih površina na kaminima i pećima. NE OSTEĆUJE POVRŠINU MATERIJALA I NE STVARA KOROZIJU STAKLA. Redovnom upotrebom olakšava čišćenje i sprečava tvrdokorna zaprljanja.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD Čistač STAKLA NA KAMINIMA I RERNAMA 500ml 8295 1.231,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

  Blago uklanja ostatke gareži, kao što su čađ, naslage dima, masnoće, prašine sa svih staklenih površina na kaminima i pećima. NE OSTEĆUJE POVRŠINU MATERIJALA I NE STVARA KOROZIJU STAKLA. Redovnom upotrebom olakšava čišćenje i sprečava tvrdokorna zaprljanja.

  UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

  Pre upotrebe protresite bocu. Nerazređeno sredstvo raspršite po staklenoj povrsšini ili nanesite na vlažan sunđer i ravnomerno rasporedite. Ostavite kratak period da deluje, ali ne dozvolite da se osuši. Staklenu površinu brišite kružnim pokretima, sve dok se ostaci ne otope. Prebrišite čistom vodom i istrljajte staklo čistom krpom dok se ne osuši.

  NAPOMENA:

  Kod tvrdokornih naslaga ponovite postupak. Pištolj za prskanje nakon upotrebe isperite čistom vodom. Čuvajte van domašaja dece.

Materijali za specijalne efekte
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane