MELLERUD POLIR PASTA za MESING BAKAR SREBRO ZLATO 125gr

 • Uklanja tvrdokorne mrlje, rđu, slojeve oksidacije, otiske prstiju masti i ostale nečistoće nežno i temeljno, ne ostavljajući tragove. Ovim sredstvom tretirana površina je zaštićena od stvaranja patine duži vremenski period. Poseduje sposobnost odbijanja vode. Koristi se na metalnim površinama i legurama kao što su mesing, bakar, bronza, pozlata i zlato.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD POLIR PASTA za MESING BAKAR SREBRO ZLATO 125gr 8303 1.061,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

  Uklanja tvrdokorne mrlje, rđu, slojeve oksidacije, otiske prstiju masti i ostale nečistoće nežno i temeljno, ne ostavljajući tragove. Ovim sredstvom tretirana površina je zaštićena od stvaranja patine duži vremenski period. Poseduje sposobnost odbijanja vode. Koristi se na metalnim površinama i legurama kao što su mesing, bakar, bronza, pozlata i zlato.

  UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

  Na bakru, mesingu i bronzi: Ravnomerno nanesite pastu krpom po površini i ispolirajte mekom krpom. Na srebru, zlatu i pozlati: Ravnomerno nanesite pastu mekom krpom po površini i ispolirajte mekom krpom.

  NAPOMENA:

  Pre upotrebe testirajte proizvod na neupadljivom mestu.

Materijali za specijalne efekte
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane