Akrilni silikon SYLAKRIL 280ml VITEX

 • Akrilni Git za popunjavanje spojeva na koji se može naneti boja, velikog stepena elastičnosti i plastičnosti, za upotrebu u enterijeru i eksterijeru. Koristi se za ispunjavanje spojeva, uklopa, napuklina i pukotina (bez konstantnog uronjenja u vodu).Skoro je sasvim bez mirisa, otporan na vlagu u normalnim uslovima i ne izaziva koroziju metala. Silacryl je jednokomponentna plastično elastična zaptivna masa na bazi akrilne emulzije za profesionalnu upotrebu. Praktično je bez mirisa i otporan na normalnu vlažnost. Nije otporan na konstantno potapanje u vodu. Ne korodira metal. Otporan na mraz do -15oC. Idealan za zaptivanje spojeva, šavova i pukotina sa maksimalnom dilatacijom od 12,5%, za unutrašnju i spoljnu upotrebu osim na konstantno potapanje u vodu. • Akrilni elastični • Može se farbati NIJANSE Dostupna u beloj boji.

  Korisna dokumenta

  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  Akrilni silikon SYLAKRIL 280ml VITEX 605100 215,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Akrilni Git za popunjavanje spojeva na koji se može naneti boja, velikog stepena elastičnosti i plastičnosti, za upotrebu u enterijeru i eksterijeru. Koristi se za ispunjavanje spojeva, uklopa, napuklina i pukotina (bez konstantnog uronjenja u vodu).Skoro je sasvim bez mirisa, otporan na vlagu u normalnim uslovima i ne izaziva koroziju metala.
  Silacryl je jednokomponentna plastično elastična zaptivna masa na bazi akrilne emulzije za profesionalnu upotrebu. Praktično je bez mirisa i otporan na normalnu vlažnost. Nije otporan na konstantno potapanje u vodu. Ne korodira metal. Otporan na mraz do -15oC. Idealan za zaptivanje spojeva, šavova i pukotina sa maksimalnom dilatacijom od 12,5%, za unutrašnju i spoljnu upotrebu osim na konstantno potapanje u vodu.

  • Akrilni elastični
  • Može se farbati

  NIJANSE Dostupna u beloj boji.

  PRIPREMA POVRŠINE
  Površina mora biti glatka, čista i suva, bez ulja, prašine i blago apsorbujuća.
  Preporučuje se test adhezije pre nanošenja.
  Za vrlo porozne površine koristiti razređeno sa vodom kao prajmer.
  Na konstrukcionim materijalima kao beton, cigla, obojeno drvo, eloksirani aluminijum i PVC koristiti bez prajmera.

  NANOŠENJE
  Vlažne (ne mokre) površine su takođe prihvatljive. Naneti proizvod ravnomerno i pustiti da se osuši na suvim vremenskim uslovima najmanje 5 časova.
  Uglačati sa vodom. Kora se stvara za 5 minuta (23ºC i 55% relativne vlažnosti). Ne nanositi na temperaturama ispod 5ºC i iznad 40ºC.

Zaštita krovne konstrukcije
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane