Kit za drvo u boji drveta 350gr

Kratak opis
Belinka kit za drvo je jednokomponentno obojeno disperzivno sredstvo namenjeno korekciji manjih nepravilnosti i neravnina na drvetu. Na raspolaganju je u šest nijansi boja: bela, smrča, bor, hrast, bukva i mahagoni.
kvalitetna opravka nepravilnosti na drvetu
brzo se suši
šest različitih nijansi
  Naziv artikla Šifra Dostupnost Jed. mere Cena Količina Dodaj u korpu Dostava
Kit za drvo u boji drveta BELI  350gr Kit za drvo u boji drveta BELI 350gr 311501 Na stanju kom 436,00 din
Kit za drvo u boji drveta SMREKA  350gr Kit za drvo u boji drveta SMREKA 350gr 311502 Na stanju kom 436,00 din
Kit za drvo u boji drveta BUKVA  350gr Kit za drvo u boji drveta BUKVA 350gr 311504 Na stanju kom 436,00 din
Kit za drvo u boji drveta HRAST  350gr Kit za drvo u boji drveta HRAST 350gr 311505 Na stanju kom 436,00 din

Belinka kit za drvo je jednokomponentno obojeno disperzivno sredstvo namenjeno korekciji manjih nepravilnosti i neravnina na drvetu. Na raspolaganju je u šest nijansi boja: bela, smrča, bor, hrast, bukva i mahagoni.

  •  kvalitetna opravka nepravilnosti na drvetu
  •  brzo se suši
  •  šest različitih nijansi

Uputstvo za upotrebu Belinka kit za drvo se nanosi na suvo i čisto drvo sa koga treba prethodno skinuti prašinu i ostatke boje. Nanosi se lopaticom od nerđajućih materijala, tako da se popune sve neravnine na drvenoj površini. Nijansa kita se odabire prema boji drveta koje se obrađuje. Efikasan je za neravnine i nepravilnosti do dubine od 1 mm. Prilikom nanošenja kita debljine 1 mm, jedan kilogram kita biće dovoljan za 1 m2 površine. Alat operite vodom posle upotrebe. Posle 2 sata kit možete da izglačate i površina je spremna za dalje bojenje. Odabrani lazurni premaz ili pokrivna boja nanosi se zajedno sa pripadajućom osnovnom bojom na izglačanu i iskitovanu površinu sa koje treba prethodno da se skine prašina. Ukoliko poštujete uputstvo za upotrebu, mesto kitovanja prilikom premazivanja pokrivnim bojama neće biti vidljivo. Ukoliko želite da koristite lazurne premaze, kitovana površina ostaće lagano matirana posle prvog nanošenja lazure. Posle nanošenja drugog sloja, stepen sjaja ujednačiće se po čitavoj površini. Mesto kitovanja može da ostane vidljivo, a koliko i kako, to zavisi od boje drveta, nijanse izabranog kita i lazure i veličine površine popunjene kitom.
Tehnički podaci: Sastav: vinil-acetatna disperzija, punila i dodaci. Nanošenje: lopaticom od nerđajućeg materijala. Potrošnja: 1 kg/m2 za debljinu sloja od 1 mm (zavisi od obima nepravilnosti i potrebne debljine kitovanja). Sušenje: suv za prašinu posle 20 min, a suv za glačanje posle 2 sata. Čišćenje alata: vodom. Čuvanje: u zatvorenoj originalnoj ambalaži, na suvom mestu na temperaturi od 5 ºC do 30 ºC. Ne sme da smrzne. Jedinice pakovanja: 350 g

Otvorite link da pogldate TON KARTU nijansi

Napomena: Nijanse su informativnog karaktera

 

Naziv artikla: Kit za drvo u boji drveta 350gr
Uvoznik: HELIOS SRBIJA A.D. GORNJI MILANOVAC
Zemlja porekla: SLOVENIJA