Šifra artikla: 8073

Tekadom Akrilna zaptivna masa 280ml

Kratak opis
Za zaptivanje poroznih građevinskih materijala koji su izloženi manjim opterećenjima. TEKADOM Akrilna zaptivna masa je jednokomponentna zaptivna masa na osnovi akrilatne disperzije, koja služi za zaptivanje poroznih materijala u unutrašnjim prostorima. Prenosi dilataciju do 10%. Pogodan za zaptivanje između drvenih prozorskih okvira i zidova i za popravke manjih pukotina u glatkim zidovima. Područje upotrebe: Za zaptivanje poroznih materijala - beton, gasbeton, drvo, keramičke pločice, gipsane ploče - u unutrašnjim prostorima koji su izloženi manjim opterećenjima Za spojeve između prozorskih okvira, vrata, gipsanih ploča i betonskih elemenata. Za popravke manjih pukotina na zidovima. Za popravak malih pukotina u zidovima.

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere: kom

Cena:

174,00 din

Dostava je besplatna ukoliko je ukupna vrednost korpe preko 5.000,00 din.

Za zaptivanje poroznih građevinskih materijala koji su izloženi manjim opterećenjima.

TEKADOM Akrilna zaptivna masa je jednokomponentna zaptivna masa na osnovi akrilatne disperzije,

koja služi za zaptivanje poroznih materijala u unutrašnjim prostorima. Prenosi dilataciju do 10%.

Pogodan za zaptivanje između drvenih prozorskih okvira i zidova i za popravke manjih pukotina u glatkim zidovima.

Područje upotrebe
  • Za zaptivanje poroznih materijala - beton, gasbeton, drvo, keramičke pločice, gipsane ploče - u unutrašnjim prostorima koji su izloženi manjim opterećenjima
  • Za spojeve između prozorskih okvira, vrata, gipsanih ploča i betonskih elemenata. Za popravke manjih pukotina na zidovima.
  • Za popravak malih pukotina u zidovima.