Šifra artikla: 151750

SIKA MONOSEAL 101 1K 20 kg

Kratak opis
Sika Monoseal 101 G je jednokomponentna smesa specijalnog cementa i agregata, obogaćena vodoodbojnim i vodonepropusnim sintetičkim proizvodima, koja se meša sa vodom, formirajući pastu, konzistencije koja omogućava nanošenje četkom, a ujedno poseduje dobre osmotske karakteristike. Upotreba Podrumske, suterenske prostorije i temeljne ploče. Liftovska okna Ukopani i zaštitni zidovi Jame i šančevi Rezervoari i bazeni.

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere: kom

Cena:

2.946,00 din

Dostava ovog artikla se obračunava po kg proizvoda (25,00din/kg). Kontaktirajte nas radi informisanja oko mogućnosti besplatne dostave.

Sika Monoseal 101 G je jednokomponentna smesa specijalnog cementa i agregata, obogaćena vodoodbojnim i vodonepropusnim sintetičkim proizvodima, koja se meša sa vodom, formirajući pastu, konzistencije koja omogućava nanošenje četkom, a ujedno poseduje dobre osmotske karakteristike. Upotreba Podrumske, suterenske prostorije i temeljne ploče. Liftovska okna Ukopani i zaštitni zidovi Jame i šančevi Rezervoari i bazeni Potrošnja / Doziranje: Zavisi od hrapavosti i profilisanosti podloge. Orijentaciono za obe ruke ~ 3 kg/m² Karakteristike Efikasna, ekonomična hidroizolacija postojećih objekata Jednostavna i laka primena upotrebom četke Sprečavanje prodora podzemne vode ili sprečavanje oticanja stajaće ili tekuće vode u građevinskim hidrotehničkim kostrukcijama Boja Sivi prah. Pakovanje vreća od 20 kg.

Naziv artikla: SIKA MONOSEAL 101 1K 20 kg
Proizvođač: SIKA SRBIJA DOO ŠIMANOVCI