SIKA MONOSEAL 101 1K 20 kg

 • Sika Monoseal 101 G je jednokomponentna smesa specijalnog cementa i agregata, obogaćena vodoodbojnim i vodonepropusnim sintetičkim proizvodima, koja se meša sa vodom, formirajući pastu, konzistencije koja omogućava nanošenje četkom, a ujedno poseduje dobre osmotske karakteristike. Upotreba Podrumske, suterenske prostorije i temeljne ploče. Liftovska okna Ukopani i zaštitni zidovi Jame i šančevi Rezervoari i bazeni.

  Korisna dokumenta

  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  SIKA MONOSEAL 101 1K 20 kg 151750 2.043,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Sika Monoseal 101 G je jednokomponentna smesa specijalnog cementa i agregata, obogaćena vodoodbojnim i vodonepropusnim sintetičkim proizvodima, koja se meša sa vodom, formirajući pastu, konzistencije koja omogućava nanošenje četkom, a ujedno poseduje dobre osmotske karakteristike. Upotreba Podrumske, suterenske prostorije i temeljne ploče. Liftovska okna Ukopani i zaštitni zidovi Jame i šančevi Rezervoari i bazeni Potrošnja / Doziranje: Zavisi od hrapavosti i profilisanosti podloge. Orijentaciono za obe ruke ~ 3 kg/m² Karakteristike Efikasna, ekonomična hidroizolacija postojećih objekata Jednostavna i laka primena upotrebom četke Sprečavanje prodora podzemne vode ili sprečavanje oticanja stajaće ili tekuće vode u građevinskim hidrotehničkim kostrukcijama Boja Sivi prah. Pakovanje vreća od 20 kg.

REŠITE EFIKASNO PLOBLEM BUĐI NA ZIDOVIMA
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane