Šifra artikla: 311201

BELINKA IMPREGNANT 0,75L osnovna zaštita drveta

Kratak opis
Zaštita drveta od štetočina bezbojna impregnacija preventivna zaštita od štetočina drveta nema neprijatan miris Impregnant je bezbojan osnovni premaz, koji drvo preventivno zaštićuje od truljenja, plavila i insekata. Koristimo ga kao impregnaciju za drvo spolja, kao i za drvo u vlažnim prostorijama. Namenjen je profesionalnoj i opštoj upotrebi. Drvo premazano Impregnantom treba posle sušenja uvek premazati i lazurnim premazom koji ne sadrži biocide kako bi se drvo dekorativno obojilo i zaštitilo od vremenskih i drugih uticaja.

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere: kom

Cena:

1.005,00 din

Dostava je besplatna ukoliko je ukupna vrednost korpe preko 5.000,00 din.

Zaštita drveta od štetočina
   bezbojna impregnacija
   preventivna zaštita od štetočina drveta
   nema neprijatan miris
Impregnant je bezbojan osnovni premaz, koji drvo preventivno zaštićuje od truljenja, plavila i insekata.
Koristimo ga kao impregnaciju za drvo spolja, kao i za drvo u vlažnim prostorijama. Namenjen je profesionalnoj i opštoj upotrebi.
Drvo premazano Impregnantom treba posle sušenja uvek premazati i lazurnim premazom koji ne sadrži biocide kako bi se drvo dekorativno obojilo i zaštitilo od vremenskih i drugih uticaja.
Upozorenje
Radite u dobro provetrenim prostorijama. Ne ispuštajte u kanalizaciju. Tečni odpad ili praznu ambalažu odložite kao poseban otpad. U slučaju nezgode ili mučnine zatražiti pomod lekara – pokazati ambalažu.
Upotreba
Pre upotrebe Impregnant promešati. Nanosi se nerazređen četkicom, valjkom, uronjavanjem ili oblivanjem na suvo i čisto drvo. Na 20°C i relativnoj vlažnosti vazduha 65 % Impregnant je suv za 6-8 sati, sledeći premaz možete naneti posle najmanje 12 sati. Na nižim temperaturama i većoj vlažnosti vazduha proces sušenja se produžava. Treba izbegavati rad na jakom suncu i temperaturi, nižoj od 10°C. Preporučujemo ličnu zaštitu: rukavice, naočari i radno odelo. Pribor očistimo vodom i deterdžentom.
Tehnički podaci
Sastav: alkidne smole, biocidi, aditivi i voda. Potrošnja: sa 1 litrom zaštitimo 5-10 m2 drveta, u zavisnosti od vrste drveta, njegove obrade i načina nanošenja Čuvanje: u originalnoj ambalaži na temperaturi od 5 do 30o C. Rok trajanja je na ambalaži. Ne sme da smrzne! Jedinice pakiranja: 0,75 l i 2,5 l

 

Naziv artikla: BELINKA IMPREGNANT 0,75L osnovna zaštita drveta
Uvoznik: HELIOS SRBIJA A.D. GORNJI MILANOVAC
Zemlja porekla: SLOVENIJA