BELINKA IMPREGNANT 0,75L osnovna zaštita drveta

 • Zaštita drveta od štetočina bezbojna impregnacija preventivna zaštita od štetočina drveta nema neprijatan miris Impregnant je bezbojan osnovni premaz, koji drvo preventivno zaštićuje od truljenja, plavila i insekata. Koristimo ga kao impregnaciju za drvo spolja, kao i za drvo u vlažnim prostorijama. Namenjen je profesionalnoj i opštoj upotrebi. Drvo premazano Impregnantom treba posle sušenja uvek premazati i lazurnim premazom koji ne sadrži biocide kako bi se drvo dekorativno obojilo i zaštitilo od vremenskih i drugih uticaja.

  Korisna dokumenta

  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  BELINKA IMPREGNANT 0,75L osnovna zaštita drveta 311201 815,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Zaštita drveta od štetočina
     bezbojna impregnacija
     preventivna zaštita od štetočina drveta
     nema neprijatan miris
  Impregnant je bezbojan osnovni premaz, koji drvo preventivno zaštićuje od truljenja, plavila i insekata.
  Koristimo ga kao impregnaciju za drvo spolja, kao i za drvo u vlažnim prostorijama. Namenjen je profesionalnoj i opštoj upotrebi.
  Drvo premazano Impregnantom treba posle sušenja uvek premazati i lazurnim premazom koji ne sadrži biocide kako bi se drvo dekorativno obojilo i zaštitilo od vremenskih i drugih uticaja.
  Upozorenje
  Radite u dobro provetrenim prostorijama. Ne ispuštajte u kanalizaciju. Tečni odpad ili praznu ambalažu odložite kao poseban otpad. U slučaju nezgode ili mučnine zatražiti pomod lekara – pokazati ambalažu.
  Upotreba
  Pre upotrebe Impregnant promešati. Nanosi se nerazređen četkicom, valjkom, uronjavanjem ili oblivanjem na suvo i čisto drvo. Na 20°C i relativnoj vlažnosti vazduha 65 % Impregnant je suv za 6-8 sati, sledeći premaz možete naneti posle najmanje 12 sati. Na nižim temperaturama i većoj vlažnosti vazduha proces sušenja se produžava. Treba izbegavati rad na jakom suncu i temperaturi, nižoj od 10°C. Preporučujemo ličnu zaštitu: rukavice, naočari i radno odelo. Pribor očistimo vodom i deterdžentom.
  Tehnički podaci
  Sastav: alkidne smole, biocidi, aditivi i voda. Potrošnja: sa 1 litrom zaštitimo 5-10 m2 drveta, u zavisnosti od vrste drveta, njegove obrade i načina nanošenja Čuvanje: u originalnoj ambalaži na temperaturi od 5 do 30o C. Rok trajanja je na ambalaži. Ne sme da smrzne! Jedinice pakiranja: 0,75 l i 2,5 l

Tapete koje se krece - Kolekcija Paintablu
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane