Šifra artikla: 796300

Paronepropusna folija GEFITAS® PE 3/300 Standard 1,25x40m=50m2 Sd> 60m sa zaptivnom trakom

Kratak opis
Paronepropusna folija GEFITAS® 3/300 STANDARD od polietilena je kompozitni zaptivač sa integrisanim odvajanje sloja koji se sastoji od elastičnog polietilenske pene. Uzdužni spoj, je otporan na vlagu koji se spaja sa butil gumenim lepakom koji je integrisan sa folijom. Koristi se kod zaptivanja protiv vlage iz zemljišta pri kontaktu sa pločom prizemlja. Pogodno za primenu prema DIN 18195 Deo 4 - vlažnost zemljišta sa "opšte kontrolnim sertifikatom". Brza montaža - niski troškovi instalacije. Bez bitumena, pvc, plastifikatori, - pogodna za enterijer. Integrisana samolepljiva zaptivana traka.
Napomena

FOLIJA SE PRODAJE NA CELU ROLNU, bez mogućnosti sečenja na meru.

Dostupnost: Proveriti dostupnost

Jedinica mere: kom

Cena:

18.392,00 din

Kontaktirajte nas radi informisanja o dostupnosti artikla i vremenu isporuke.

Paronepropusna folija GEFITAS® 3/300 STANDARD od polietilena je kompozitni zaptivač sa integrisanim odvajanje sloja koji se sastoji od elastičnog polietilenske pene. Uzdužni spoj, je otporan na vlagu koji se spaja sa butil gumenim lepakom koji je integrisan sa folijom.
Koristi se kod zaptivanja protiv vlage iz zemljišta pri kontaktu sa pločom prizemlja.
Pogodno za primenu prema DIN 18195 Deo 4 - vlažnost zemljišta sa "opšte kontrolnim sertifikatom".
Brza montaža - niski troškovi instalacije.
Bez bitumena, pvc, plastifikatori, - pogodna za enterijer.
Integrisana samolepljiva zaptivana traka.

Izolaciona folija GEFITAS PE 3/300 STANDARD ugrađuje se na pripremljen tamponski sloj, na koji se postavlja sloj geotekstila (preporuka proizvođača), ili na podložni beton.
Podužni spojevi spajaju se ugrađenom lepljivom trakom, kaširanim slojem na dole. Poprečni spojevi lepe se butilnom obostrano lepljivom trakom. Širina rolne je 125 cm, pri čemu je 5cm predviđeno za preklop ugrađenom trakom. Spojevi na vertikalnim zidovima izvode se rubnom trakom od istog materijala kao osnovna folija, širine 20cm.

Kliknite na link da POGLEDAJTE UPUSTVO O NAČUNU UGRADNJE 

Naziv artikla: Paronepropusna folija GEFITAS® PE 3/300 Standard 1,25x40m=50m2 Sd> 60m sa zaptivnom trakom