MELLERUD Čistač Cementnih Ostataka sa Keramičke Pločice 1000ml

 • Čistač cementnih ostataka odstranjuje brzo iefikasno ispupčenja nastala pojavom šalitre. Ovo sredstvo samo od sebe čisti prljavštinu sa keramičkih pločica , prirodnog kamena bez krečnjaka poput granita, kvarcita , preradjenog kamena.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD Čistač Cementnih Ostataka sa Keramičke Pločice 1000ml 8275 768,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

   Čistač cementnih ostataka odstranjuje brzo iefikasno ispupčenja nastala pojavom šalitre. Ovo sredstvo samo od sebe čisti prljavštinu sa keramičkih pločica , prirodnog kamena bez krečnjaka poput granita, kvarcita , preradjenog kamena. 

  UPUTSTVO;

  Površinu navlažite lagano vodom. Sredstvo nanesite na površinu nerazređeno, i to prskalicom ili sunđereom . Zatim pustite da površina upije naneto sredstvo , i tek nakon toga izribajte jako četkom i isperite sa puno vode. Prilikom radnog postupka ne dopustite da se površina čišćenja osuši . 1 litra je dovoljna za oko 10-15m2 , zavisno od zaprljanosti površine. 

  NAPOMENA; 

  Ovo sredstvo se ne primenjuje na pločicama i površinama koje su osetljive na kiseline , poput mermera , različitih granita , emajla i hroma. Pre upotrebe sredtvo isprobajte na manje vidljivom mestu . Armature i metalne predmete pokrivajte za vreme upotrebe ovog sredstva. 

Zaštita krovne konstrukcije
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane