-10%

LIGNOLUX masa za fugovanje parketa DUGA

Kratak opis
Masa za fugovanje parketa Lignoluks namenjena je za popunjavanje fuga na parketu u cilju dobijanja monolitne površine. Proizvod je namenjen prvenstveno za popunjavanje fuga ali i manjih oštećenja parketa. Pored odličnog vizuelnog efekta, primenom mase za fugovanje ostvaruje se i smanjena potrošnja laka za parket.
Naziv artikla Šifra Dostupnost Jed. mere Cena Količina Dodaj u korpu Dostava
LIGNOLUX masa za fugovanje 0,9 kg 5031 Na stanju kom 1.058,00 din 952,20 din
LIGNOLUX masa za fugovanje 4 kg 5050 Na stanju kom 4.124,00 din 3.711,60 din

Masa  za  fugovanje  parketa  Lignoluks  namenjena  je  za  popunjavanje  fuga  na parketu u cilju dobijanja monolitne površine. Proizvod  je namenjen prvenstveno za popunjavanje  fuga ali i manjih oštećenja parketa.  Pored  odličnog  vizuelnog  efekta,  primenom  mase  za  fugovanje ostvaruje se i smanjena potrošnja laka za parket.

SVOJSTVA

 Masa  za  fugovanje  parketa  Lignoluks  odlično  popunjava  fuge  i  neravnine  na parketu, lako se primenjuje i brusi. 

 NAČIN PRIMENE

 Koristi se tako što se u masu doda piljevina  dobijena hoblovanjem parketa koji  se obradjuje. Viskoznost smeše se podešava u zavisnosti od veličine otvora (za  manje  otvore  potrebno  je  dodati  manje  piljevine,  da  bi  masa  bila  redja).  Pre upotrebe potrebno je proizvod dobro promešati. Pripremljena  smeša  se  nanosi  špahtlom  preko  cele  površine  parketa.  Nakon sušenja od 3-4 časa, parket se hobluje.

POTROŠNJA

 1 kg je dovoljan za 9-11 m2. 

 OBLIK ISPORUKE

 0.9 kg , 4 kg 

SKLADIŠTENJE

 12 meseci u originalnoj ambalaži u zatvorenoj prostoriji na temperaturi do +35 C

Naziv artikla: LIGNOLUX masa za fugovanje parketa DUGA
Uvoznik: HELIOS SRBIJA A.D. GORNJI MILANOVAC
Zemlja porekla: EVROPSKA UNIJA