Šifra artikla: 469905

Krovna folija PARNA BRANA Homeseal LDS 35 cena je za 1m`=1,5m2

Kratak opis
Homeseal LDS 35 je višeslojna armirana parna brana od poliolefina. Transparentna je i sprečava prodor vlage i pare u termoizolaciju, bez obzira da li se koristi u konstrukcijama kosog ili ravnog krova, vertikalnih zidova ili tavanica. PREDNOSTI Veoma nizak nivo zapaljivosti Homeseal LDS 35 čini da ovaj proizvod bude vrlo poželjan za upotrebu u konstrukcijama objekata sa visokim protivpožarnim zahtevima.
Napomena

Količina i cena je data za dužinu m` (metar dužni) što odgovara površini od 1,5m2 . Cenu koja je prikazana treba podeliti sa 1,5 da bi se dobila cena za 1m2

Dostupnost: Na stanju

Jedinica mere:

Cena:

81,00 din

Dostava ovog artikla se obračunava po kg proizvoda (9,50din/kg). Kontaktirajte nas radi informisanja oko mogućnosti besplatne dostave.

Homeseal LDS 35 je višeslojna armirana parna brana od poliolefina.
Transparentna je i sprečava prodor vlage i pare u termoizolaciju, bez obzira da li se koristi u konstrukcijama kosog ili ravnog krova, vertikalnih zidova ili tavanica.

PREDNOSTI
Veoma nizak nivo zapaljivosti Homeseal LDS 35 čini da ovaj proizvod bude vrlo poželjan za upotrebu u konstrukcijama objekata sa visokim protivpožarnim zahtevima.