ISOMAT DECO COLOR Visoko kvalitetni pigmenti u praškastoj formi

Kratak opis
ISOMAT DECO-COLOR Visoko kvalitetni pigmenti u praškastoj formi Opis ISOMAT DECO-COLOR pigmenti su visoko kvalitetni, neorganski pigmenti, koji se koriste za bojenje maltera i betona. Idealni su za bojenje mikrocementnih maltera. Područja primene ISOMAT DECO-COLOR pigmenti se koriste u kombinaciji sa DUROCRET-DECO, DUROCRET-DECO FLEX i DUROCRET-DECO FINISH mikrocementnim malterima, omogućavajući dobijanje široke palete boja. Takođe se mogu dodati u druge cementne maltere (npr. ISOMAT FLOWCRET samonivelišuća podna košuljica, MARMOCRET PLUS fasadne maltere) ili u maltere na bazi cementa i smola (npr. DUROCRET-DECO EPOXY, DUROFLOOR-PUC MF6) koje treba obojiti. Takođe pogodan i za druge maltere i betone koji se pripremaju na gradilištu.
Naziv artikla Šifra Dostupnost Jed. mere Cena Količina Dodaj u korpu Dostava
Isomat DECO COLOR Cigla CRVENA 250gr 19022001 Na stanju kom 1.011,00 din
Isomat DECO COLOR Crveno BRAON 250gr 19022002 Na stanju kom 1.011,00 din
Isomat DECO COLOR CRNA 250gr 19022003 Na stanju kom 1.011,00 din
Isomat DECO COLOR Svetlo BRAON 250gr 19022004 Na stanju kg 1.011,00 din
Isomat DECO COLOR OKER 250gr 19022005 Na stanju kom 1.011,00 din
Isomat DECO COLOR Tamno BRAON 250gr 19022006 Na stanju kom 1.011,00 din
Isomat DECO COLOR NARANDŽASTA 250gr 19022007 Na stanju kg 1.011,00 din
Isomat DECO COLOR PLAVA 250gr 19022009 Na stanju kom 1.564,00 din
Isomat DECO COLOR ZELENA 250gr 19022008 Na stanju kom 1.539,00 din

ISOMAT DECO-COLOR Visoko kvalitetni pigmenti u praškastoj formi

Opis
ISOMAT DECO-COLOR pigmenti su visoko kvalitetni, neorganski pigmenti, koji se koriste za bojenje maltera i betona. Idealni su za bojenje mikrocementnih maltera.
Područja primene
ISOMAT DECO-COLOR pigmenti se koriste u kombinaciji sa DUROCRET-DECO, DUROCRET-DECO FLEX i DUROCRET-DECO FINISH mikrocementnim malterima, omogućavajući dobijanje široke palete boja.
Takođe se mogu dodati u druge cementne maltere (npr. ISOMAT FLOWCRET samonivelišuća podna košuljica, MARMOCRET PLUS fasadne maltere) ili u maltere na bazi cementa i smola (npr. DUROCRET-DECO EPOXY, DUROFLOOR-PUC MF6) koje treba obojiti. Takođe pogodan i za druge maltere i betone koji se pripremaju na gradilištu.
Za unutrašnju i spoljašnju primenu.

Uputstvo za upotrebu
Kod upotrebe sa cementnim malterima, radi boljeg umešavanja, pigmente treba prethodno rastvoriti u vodi predviđenoj za naknadnu pripremu maltera. Takođe moguće je dodati pigment i u već zamešan malter, u tom slučaju mora se obezbediti dovoljno dugo i efikasno umešavanje pigmenta kako bi se dobila dobra raspodela pigmenta i uniformna boja maltera.

Za upotrebu kod maltera na bazi cementa i smola, molimo Vas konsultujte odgovarajući tehnički list konkretnog proizvoda.
Finalna boja, pogotovo ako je odabrana svetlija boja, će se mnogo lakše postići ukoliko je malter koji treba obojiti bele boje.
ISOMAT DECO-COLOR pigmenti se takođe mogu međusobno kombinovati u cilju postizanja široke palate boja. Možete naći naše preporučene boje u ponuđenoj ton karti, koja se nalazi u brošuri za Mikrocementne maltere, ili na web stranici odgovarajućeg proizvoda. Mešanjem različitih pigmenata, finalni kupac može sam stvarati svoje finalne boje.

Potrošnja
Savetuje se da se prate dozaže pigmenta koje se nalaze u ton karti naših preporučenih nijansi, ili da se doda onoliko kesica pigmenta od 50g, koliko je potrebno da se postigne željena nijansa. Ukoliko ukupna potrebna količina pigmenta prelazi 2% maseno u odnosu na masu malter (npr.10 doza od 50 g na 25 kg DUROCRET-DECO-a, DUROCRET-DECO FLEX-a, DUROCRET-DECO FINISH-a), molimo Vas da konsultujete tehničku službu ISOMAT-a.

Pakovanje
250 g plastična kantica, koja sadrži 5 x 50 g kesica pigmenta.

Napomene
- Temperatura tokom primene treba da bude između +5ºC i +30ºC.
- Alat i voda za mešanje moraju biti potpuno čisti kako bi se izbegla mogućnost promene boje.
- Pri svakom novom mešanju/pripremi materijala količina upotrebljene vode mora biti potpuno ista kao u prethodnim.
- Finalna boja zavisi od debljine sloja maltera, podloge i dominantnih atmosferskih uslova.
- U cilju dobijanja tačne željene nijanse boje, preporučuje se izrada probe u realnim uslovima aplikacije, kako bi se nakon potpunog sušenja materijala uvidela realna boja koja se dobija.

Više detalja saznajte, pročitajet TEHNIČKI LIST

Naziv artikla: ISOMAT DECO COLOR Visoko kvalitetni pigmenti u praškastoj formi
Uvoznik: ISOMAT DOO ŠIMANOVCI
Zemlja porekla: EVROPSKA UNIJA