SIKA AnchorFix-1 300 ml PU masa za ankerisaje

 • Sika AnchorFix® - 1 Dvokomponentna masa za ankerisanje na bazi metakrilata bez sadržaja razređivača i stirena. Zatvori detalje Upotreba Kao brzovezujuća masa ( lepak) za ankerisanje za sve vrste betonskog gvožđa/armaturnog čelika, šipki sa navojima,zavrtnja i specijalnih sistema za učvršćivanje. Na sledećim podlogama: beton, prirodan tvrdi kamen, čvrsta stena, šuplja i puna opeka.

  Korisna dokumenta

  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  SIKA AnchorFix-1 300 ml PU masa za ankerisaje 151801 1.296,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Sika AnchorFix® - 1 Dvokomponentna masa za ankerisanje na bazi metakrilata bez sadržaja razređivača i stirena. Zatvori detalje Upotreba Kao brzovezujuća masa ( lepak) za ankerisanje za sve vrste betonskog gvožđa/armaturnog čelika, šipki sa navojima,zavrtnja i specijalnih sistema za učvršćivanje. Na sledećim podlogama: beton, prirodan tvrdi kamen, čvrsta stena, šuplja i puna opeka. Karakteristike Brzo stvrdnjava. Može se koristiti na niskim temperaturama. Visok kapacitet opterećenja. Ne ugiba se,čak iako je viseća konstrukcija u pitanju. Ne sadrži stiren. Slabog mirisa. Mali gubitak materijala pri radu Bez ograničenja u transportu. Boja Komponenta A: bela Komponenta B: crna Komponente A+B smešane: svetlo siva Pakovanje 300ml standardna kartuša.

   

   

Materijali za specijalne efekte
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane