DUGAPOL SET POLIESTER 775 gr

 • DUGAPOL H 230 P je nezasićena poliesterska smola koja sa Očvršćivačem N i Dugamatom E-450 čini poliesterski set za repariranje. PREPORUČUJE SE: Za repariranje oštećenih delova i popunjavanje rupa kod elemenata od metala (karoserije automobila, sanitarni elementi, građevinske konstrukcije, oluci, limeni krovovi), stakloplastike (čamci, branici automobila, delovi u enterijeru automobila, baštenski nameštaj, sanitarni elementi), materijali koji poseduju odlična adhezivna svojstva (drvo, beton, keramika..)
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  DUGAPOL SET POLIESTER 775 gr 5045 1.257,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  DUGAPOL H 230 P je nezasićena poliesterska smola koja sa Očvršćivačem N i Dugamatom E-450 čini poliesterski set za repariranje.

  PREPORUČUJE SE: Za repariranje oštećenih delova i popunjavanje rupa kod elemenata od metala (karoserije automobila, sanitarni elementi, građevinske konstrukcije, oluci, limeni krovovi), stakloplastike (čamci, branici automobila, delovi u enterijeru automobila, baštenski nameštaj, sanitarni elementi), materijali koji poseduju odlična adhezivna svojstva (drvo, beton, keramika..)

  NAČIN PRIMENE: Napraviti manju količinu smeše od 200gr. Dugapol H 230 P i 6gr. Očvršćivača N (cca 150 kapi). Smešu dobro promešati i četkom naneti tanak sloj na suvu, odmašćenu i prebrušenu površinu koja se reparira. Položiti sloj Dugamat E-450 i ponovo četkom premazati da bude dobro okvašen smešom. Odstraniti mehure vazduha ukoliko su se pojavili prilikom nanošenja smeše. Za dobijanje laminata veće debljine ponoviti polaganje Dugamata E-450 i natapanje smeše do željene debljine. Po očvršćavanju reparirani delovi se bruse i farbaju odgovarajućim premazima.

  Vreme upotrebljivosti smeše ie 8 minuta na 20°C. Pranje alata acetonom.

  Potrošnja: 750gr. Dugapol H 230 P sa 25gr. Očvršćivača N i 0,625m2 Dugamata E-450 je dovoljno za repariranje 0,625m2 pri debljini od 1mm.

Materijali za specijalne efekte
Slicni proizvodi

Slični proizvodi

Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane