SikaMur®-InjectoCream-100 600ml

 • SikaMur®-InjectoCream-100 Novo sistemsko rešenje za blokadu i neutralisanje kapilarne vlage. Nanosi se ubrizgavanjem u prethodno izbušene rupe (otvore) na zidu, korišćenjem SikaAvon ručnog pištolja (600ml). Upotreba Koristiti se za blokadu kapilarne vlage u skoro svim vrstama zidova: Čvrsti zidovi od opeke. Zidovi sa šupljinama. Zidovi zidani kamenom, zidovi ispunjeni šljunkom, itd. Potrošnja / Doziranje: U zavisnosti od primene, pogledati tabelu u tehničkom listu.

  Korisna dokumenta

  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  SikaMur®-InjectoCream-100 600ml 162008 3.201,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  SikaMur®-InjectoCream-100 Novo sistemsko rešenje za blokadu i neutralisanje kapilarne vlage. Nanosi se ubrizgavanjem u prethodno izbušene rupe (otvore) na zidu, korišćenjem SikaAvon ručnog pištolja (600ml). Upotreba Koristiti se za blokadu kapilarne vlage u skoro svim vrstama zidova: Čvrsti zidovi od opeke. Zidovi sa šupljinama. Zidovi zidani kamenom, zidovi ispunjeni šljunkom, itd. Potrošnja / Doziranje: U zavisnosti od primene, pogledati tabelu u tehničkom listu. Karakteristike Jednostavna primena (mali rizik od grešaka prilikom nanošenja, mali uticaj na moguće greške usled nedovoljne manualne sposobnosti). Jednokomponentan-spreman za upotrebu. Brza ugradnja Ne zahteva se upotreba skupih i komplikovanih pumpi. Mali je rizik (opasnost) u radu jer je materijal na vodenoj bazi-nije kaustičan, nije zapaljiv, ne injektira se po pritiskom! Bez rizika od pojave ’cvetanja’ (kao kod tretmana kapilarne vlage silikonatima). Veoma malo rasipanje (gubitak-škart). Boja Bela pasta. Pakovanje 600 ml monoporcija. Obavezno pročitati Tehnički List i pogledati flajer !!!

  PIŠTOLJ ZA APLIKACIJU DAJEMO NA REVERS uz kupljen proizvod kod nas !!!

   

Materijali za specijalne efekte
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane