MELLERUD Čistač PODNIH pločica 1000ml

 • Ovaj proizvod čisti i neguje glazirane i neglazirane podne pločice, kao što su keramicke pločice, klinker ploče, glinene pločice, ploče od grube keramike i prirodnog kamena kao npr. granit. Sredstvo se može koristiti i na plastičnim i PVC podovima. Osvežava boju i sjaj i stvarajući zaštitni sloj koji ne sadrži vosak i ne čini pod klizavim.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD Čistač PODNIH pločica 1000ml 8306 869,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

  Ovaj proizvod čisti i neguje glazirane i neglazirane podne pločice, kao što su keramicke pločice, klinker ploče, glinene pločice, ploče od grube keramike i prirodnog kamena kao npr. granit. Sredstvo se može koristiti i na plastičnim i PVC podovima. Osvežava boju i sjaj i stvarajući zaštitni sloj koji ne sadrži vosak i ne čini pod klizavim.

  UPUTSTVO ZA UPOTREBU: 30-40 ml. sredstva stavite u 5 litara tople vode i dobro promešajte. Ravnomerno nanesite sredstvo na površinu i lagano ga obrišite. Nakon nekog vremena će se pojaviti sjaj.

  NAPOMENA: Čuvati van domašaja dece.

Zaštita krovne konstrukcije
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane