MELLERUD Čistač PLOČICA I KAMENA 1000ml

 • Ovaj proizvod bez muke odstranjuje naslage vodenog kamenca, tvrdokorne nečistoće kao i laganu naslagu cementa sa pločica i prirodnog kamena koji ne sadrži krečnjak, kao što su granit, kvarcit, porfir i bazalt. Može se koristiti i za čišćenje nerdjajućeg čelika i aluminijuma. Idealan je za kuhinjske pločice, pločice u kupatilu, za pranje kupatila, wc-a i bazena. Vrlo je pogodan za čišćenje popločanih balkona.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD Čistač PLOČICA I KAMENA 1000ml 8307 867,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

  Ovaj proizvod bez muke odstranjuje naslage vodenog kamenca, tvrdokorne nečistoće kao i laganu naslagu cementa sa pločica i prirodnog kamena koji ne sadrži krečnjak, kao što su granit, kvarcit, porfir i bazalt. Može se koristiti i za čišćenje nerdjajućeg čelika i aluminijuma. Idealan je za kuhinjske pločice, pločice u kupatilu, za pranje kupatila, wc-a i bazena. Vrlo je pogodan za čišćenje popločanih balkona.

  UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

  Površinu pre čišćenja izmerite. Sredstvo nanesite Mellerud-ovim pištoljem ili sunđerom (u zavisnosti od zaprljanja nanesite nerazblaženo sredstvo i rablaženo u odnosu 1:1). Ne dozvolite da se površina osuši. Ako su naslage tvrdokornije, ostružite ih cetkom pa isperite vodom. 1 litar je dovoljan za 10-15 m2, u zavisnosti od površine.

  NAPOMENA:

  Sredstvo ne primenjujte na površinama koje su osetljive na kiseline (prirodni i veštački kamen koji ne sadrže krečnjak). Beton i betonske ploče pre tretmana dobro pokvasite i obrađujte samo nerazblaženim sredstvom. Pre upotrebe testirajte proizvod na neupadljivoj površini.

REŠITE EFIKASNO PLOBLEM BUĐI NA ZIDOVIMA
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane