MELLERUD Čistač Kamenca i Mrlja od Urina 1000ml

 • Ovo sredstvo za čišćenje mrlja od urina i vodenog kamenca , odstranjuje brzo i efikasno urinski kamenac , sapunasti kamenac i mrlje od rđe. Sredstvo je namenjeno za čišćenje toaleta, bidea, pisora i sanitarnih prostorija.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD Čistač Kamenca i Mrlja od Urina 1000ml 8317 839,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

  Ovo sredstvo za čišćenje mrlja od urina i vodenog kamenca , odstranjuje brzo i efikasno urinski kamenac , sapunasti kamenac i mrlje od rđe. Sredstvo je namenjeno za čišćenje toaleta, bidea, pisora i sanitarnih prostorija. 

  UPUTSTVO; 

  Ovo sredtsvo ya odstranjivanje vodenog kamenca i mrlja od urina , nanosite na površinu prskalicom ili u zavisnosti od stepena zaprljanja. Sipajte 1-2 šoljice nerazređenog sredtsva u wc šolju ili pisoar. Ostavit sredstvo da deluje na zaprljanje i tek posle toga površinu oribajte wc četkom . Temeljno isperite vodom . Pri jačim zaprljanjima ili starijim naslagama kamenca , eventualno ponoviti celi postupak čišćenja. 

  NAPOMENA;

  Ovo sredstvo ne koristiti na površinama koje su osteljive na površine. Pre upotrebe isprobati na neupadljivom mestu .

Materijali za specijalne efekte
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane