MELLERUD Čistač Hidromasažnih Kada 1000 ml

 • Unišstava bacile, bakterije, gljivice, i slične miroorganizme u kadama , prskalicama i cevnim sistemima u hidromasažnim kadama. Temeljnim čišćenjem sprečava se formiranje algi i deluje dezinfekciono. Sprečava taloženje kamenca, sapuna, i masnoće u cevima i sistemu prskalicai teme onemogućava nastanak opasnih klica. Sprečava nastanak neprijatnih mirisa.
  Naziv artikla Šifra Cena Količina  
  MELLERUD Čistač Hidromasažnih Kada 1000 ml 8269 1.483,00 din. Dodaj u korpu

  Opis artikla

  Opis proizvoda:

   Unišstava bacile, bakterije, gljivice, i slične miroorganizme u kadama , prskalicama i cevnim sistemima u hidromasažnim kadama. Temeljnim čišćenjem sprečava se formiranje algi i deluje dezinfekciono. Sprečava taloženje kamenca, sapuna, i masnoće u cevima i sistemu prskalicai teme onemogućava nastanak opasnih klica. Sprečava nastanak neprijatnih mirisa. 

  UPUTSTVO ;

  Dodati 100ml MELLERUD čistača hidromasažnih kada u punu kadu nakon svake upotrebe. Podesite nivo vode, tako da prskalice budu pokfrivene dovoljnom koločinom vode. Ostavite da deluje 30 min . Pumpa za cirkulaciju vode za to vreme treba da se uključi nekoliko puta po 1-2min . Nakon toga otvoriute odvod za vodu , i ostavite pumpu da radi sve dok se ne očiste svi ostaci .

  NAPOMENA;

  Za uništavanje klica u kadi koju niste koristili neko vreme ; napunite kadu vodom i dodajte 200ml MELLERUD čistača hiromasažnih kada i ponovite gorenavedeni postupak . 

Zaštita krovne konstrukcije
Besplatna dostava za narudžbine u iznosu većem od 5000 din., za ostale narudžbine cena dostave 270 din.• Kupovina na rate putem administrativne zabrane